sreda, 15 april 2015 00:00

Srbija 2051

Napisala Neo Marx
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

10367748 10203951232523761 8389491737592476968 nPosle duge i stručne analize naših „zapadnih prijatelja“, zaključeno je da ni oni sami ne bi mogli bolje upravljati Srbijom od  „ prosrpske“ garniture koja je 2015.vladala Srbijom. Zbog toga su od genetskog materijala koji im je ostao, ponovo klonirali  neprevaziđene upravljače, odnosno rasturače Srbije. Tu su se našli svi oni iz pozicije, kao i lažne opozicije, kako bi svi zajedno dali svoj nemerljivi doprinos daljem „razvoju“ Srbije, kao i mnogim „hrabrim i bolnim reformama“. Nova GMO vlada i Skupština su se odmah bacili na posao. Kao novinu, izabrali su Čedu Ciganovića kao savetnika svima njima.

Po novom Zakonu o radu koji je predložen Skupštini od strane Vuleta Aleksandrova čoveka koji je prvi ostvario svoj komunistički san „ od svakog prema njegovim mogućnostima, svakome prema potrebama“ i njegovog koalicionog partnera Krivice Dlačića sličnih mogućnosti i sličnih potreba, određene su nove kazne za neizvršavanje radnih obaveza radnika kao što su: odsecanje udova, paljenje imovine, odmazda nad članovima porodice, bičevanje, kao i šamari. Ovim zakonskim odredbama se oštro suprotstavila opozicija u Skupštini i Sindikati i na njihovu inicijatiu su šamari izbačeni iz predloga zakona kao nehumani  i degradirajuće kazne. Ovim zakonskim rešenjima , Srbija se približila totalnoj demokratiji svog uzora Saudijskoj Arabiji, a čija su mnoga rešenja odavno prihvaćena i u Europskoj Uniji.

Unesene su i neke novine. Zbog atraktivnosti ulaganja u Srbiju predloženo je da svaki investitor za novozaposlednog radnika dobije i još jednog građanina Srbije kao roba. Tome se oštro suprotstavila Unija stranih poslodavaca Srbije, zbog toga što takvog roba poslodavac mora hraniti, a radnika ne mora, odnosno, ne mora ga ni plaćati.

Vučko Aleksandrov, bliži rođak Vuleta Aleksandrova koga u narodu zovu još i Iznogud, je i dalje predsednik Vlade kalifata Srbije. Oštro se suprotstavio neosnovanim tvrdnjama da će njegovi prijatelji iz arapskih emirata zaposliti Filipince i Pakistance da rade na zakupljenim srpskim njivama na 1000 godina, sa obrazloženjem da Arapi nisu ludi da zapošljavaju pomenute, pošto je srpska radna snaga neuporedivo jeftinija. To isto je posvedočio decenijski najveći investitor u Srbiju Ih Bin Zajeb.

Arapi, kao što je poznato, su svetski prvaci u obrađivanju peska, a kada odu i nama će umesto njiva ostaviti pesak koji sam po sebi odlično uspeva i koga ne treba navodnjavati.

Ih Bin Zajebov najveći projekat Beograd na vodi je još u fazi projekta, a već se javlja novi projekat Beograd ispod vode. Glavni zagovornik projekta je poznati građevinac Pacoje Krtičić poznat po bezbrojnim pacovskim tunelima.

Neko je predložio da se osnuju logori po Srbiji, ali to je odbačeno kao loše rešenje, jer logore treba napraviti i pronađeno je mnogo elegantnije rešenje da se cela Srbija proglasi koncentracionim logorom gde će svi stanovnici biti uključeni in vivo u eksperimente. Dosadašnji eksperimenti sa upotrebom GMO hrane već daju odlične rezultate. Rodili su se prvi stanovnici Srbije sa 6 ruku. Njima je namenjena uloga berača paprika, pošto zbog uništene industrije Srbiji ne trebaju inženjeri.

Najnoviji uspeh srpske GMO je stvaranje građana bez mozga. Njihova upotreba je naročito uspešna na izborima, jer se na taj način građani mogu mnogo lakše usmeriti za koga da glasaju. Mada nismo ni sada sigurni ko to na ovim današnjim izborima glasa.

Vučko Aleksandrov je odlučo rekao da je velika laž da su ikada u Nišu, šiptarskom gradu, živeli Srbi, već da je Niš bio epicentar ilirske kulture, čiju su kulturu današnji Šiptari preuzeli kao direktni nastavljači.

Ministri su obećali da će se više zalagati ( u prevodu jesti ) na poslu i da će svojski prileći ( u bukvalnom smislu ) na posao posle toga.

Srbi su najzad dočekali dan da Morava bude međunarodna reka. Naime, ona deli Nezavisnu Istočnu od Nezavisne Zapadne Srbije. Svečanosti  mirnog odvajanja su prisustvovali svi naši vekovni zapadni prijatelji i čestitali su Vučku Aleksandrovu na teškim, bolnim, ali pre svega hrabrim potezima odvajanja istočnih od zapadnih Srba. On se još nije izjasnio gde će u buduće živeti, pošto će se po izvršenom poslu verovatno povući na rad u firmu svoga brata. Može se lako desiti da

Vučko Aleksandrov uđe u novi biznis kojim će pokrenuti staru ideju o promeni svesti srpkog naroda. Namerava da otvori lanac menjačnica svesti pod sloganom -  „Menjamo srpsko zlato za zapadno govno. Kurs veoma povoljan.“ 

Za Predsednika Srbije određeno je mesto u akademiji nauka. Nije prošao predlog da dotični bude dopisni član iz prostog razloga što nije dovoljno pismen, pa je prema tome odmah uvršten u redovnog člana Akademije. Obrazloženje je da Srbija do sada nikada nije imala takvog Predsednika. Neki cinici su rekli i da neće imati. Naravno, nadamo se da greše.

U posetu  od jedno dvesta  godina nam je došao Predsednik Prirodne Albanije Ajdemi Puši  koji je izjavio da nikada ne bi napuštao Beograd, pošto se ovde oseća kao kod kuće. Odseo je sa svojom brojnom familijom kod svoga zeta turskog upravnika Kalemegdana koji je restitucijom vraćen Turskoj. Kako javlja Rusija danas, pošto su obojica pasionirani pušači, popušili su po jednu.

Veliki srpski prijatelj predsednik Prirodne Albanije je otkrio u centru Tirane neprirodno veliki spomenik Vučku Aleksandrovu koji je u svojoj menjačnici svesti po njegovom ličnom modelu, modelu izroda od zagovornika Velike Srbije postao jedan od utemeljivača Velike ( Prirodne ) Albanije.  

Na jučerašnjoj sednici svetskog komunističkog pokreta kojim je predsedavao vođa saudijskih komunista, jednoglasno je odlučeno da Vule Aleksandrov bude predsednik ovog levičarskog udruženja, a Krivica Dlačić bude potpresednik. Prema rečima Ih Bin Sekire, svi delegati iz dvadeset osam zemalja su svesni Vuletovog doprinosa ideji modernog komunizma.

„Ne možemo se više oslanjati na Marksa, Engelsa i Lenjina. Njihove ideje je pregazilo vreme i nisu više aktuelne. U eri modernih tehnologija mi se više ne možemo zalagati za banalnosti tipa humanizam, ravnopravnost, jedinstvo i saosećanje sa drugima… To su tekovine devetnaestog i prve polovine dvadesetog veka, a to smo odavno prevazišli“- rekao je drug Vule Aleksandrov.

Na naše pitanje kako on lično zamišlja moderni komunistički pokret, naš sagovornik nije imao sumnje niti se dvoumio u svojoj izjavi.

„Moderni komunizam je ono što ja radim u Srbiji. Moderni komunizam se zasniva na ideji „uzmi što ti život pruža“.

Srpskim bolnim reformama najveću podršku pružaju MMF, Amerikanci, Nemci i Britanci uz konstataciju da su Vučku predložili kako da Srbija postane najbogatija zemlja na svetu. To je već oproban recept – pobiti svu sirotinju.

Na toj ideji je čak i klonirani poglavnik sadašnje NDH Ante Pavelić zdušno čestitao Vučku i poželeo baš takvoj Srbiji da ostane stabilna, prosperitetna, suverena i bogata država kao faktor stabilnosti u regionu. Ah, da. To je poglavnik izgovorio u povjesnom hrvatskom gradu Zemunu čeznutljivo gledajući prema Avali i Kosmaju..

 

Pročitano 2824 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 06 maj 2015 19:12

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.