28
čet, mar

Iz domaće štampe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

erz copyNATO je globalni savez sastavljen od 28 zemalja članica. Savezom se upravlja iz Vašingtona. NATO je geopolitička pretnja, decenijama ugrožavajući čovečanstvo. NATO se stalno širi, praveći nove vojne baze. Savez se sprema za napade, a ne za odbranu. NATO planira svetski rat, a ne, kako za sebe kaže, tu je da čuva mir.

NATO zajednički deluje u kooperaciji sa UN, EU i Organizacijom za bezbednost i saradnju Evrope. Zapadni savez agresivno planira i žuri da se još proširi i ukopa u Južnoj Americi i Africi. To je „globalni projektil“ usmeren u srce čovečansta, kaže Rik Rozof, urednik STOP NATO. NATO preti da ugrozi i sam Armagedon i najbolje je da zaustavi svoj zločinački plan, dodaje ovaj poznati anti-NATO aktivista.

Taj monstruozni savez neprekidno ugrožava mir u svetu. On se širi do ruske i kineske granice. Rusija i Kina su u zagrljaju američkih baza koje ove dve miroljubive zemlje okružuju. Moskva i Peking su toga svesni. Te dve zemlje su poodavno u odbrambenom savezu. One se pripremaju za zapadni scenarijo, nadajući se da će se, na kraju i čudom, ipak izbeći. I što je najvažnije i najtužnije, one su spremne i dalje se pripremaju za gotovo izvestan globalni rat. ...

erz copy

NATO je globalni savez sastavljen od 28 zemalja članica. Savezom se upravlja iz Vašingtona. NATO je geopolitička pretnja, decenijama ugrožavajući čovečanstvo. NATO se stalno širi, praveći nove vojne baze. Savez se sprema za napade, a ne za odbranu. NATO planira svetski rat, a ne, kako za sebe kaže, tu je da čuva mir.

NATO zajednički deluje u kooperaciji sa UN, EU i Organizacijom za bezbednost i saradnju Evrope. Zapadni savez agresivno planira i žuri da se još proširi i ukopa u Južnoj Americi i Africi. To je „globalni projektil“ usmeren u srce čovečansta, kaže Rik Rozof, urednik STOP NATO. NATO preti da ugrozi i sam Armagedon i najbolje je da zaustavi svoj zločinački plan, dodaje ovaj poznati anti-NATO aktivista.

Taj monstruozni savez neprekidno ugrožava mir u svetu. On se širi do ruske i kineske granice. Rusija i Kina su u zagrljaju američkih baza koje ove dve miroljubive zemlje okružuju. Moskva i Peking su toga svesni. Te dve zemlje su poodavno u odbrambenom savezu. One se pripremaju za zapadni scenarijo, nadajući se da će se, na kraju i čudom, ipak izbeći. I što je najvažnije i najtužnije, one su spremne i dalje se pripremaju za gotovo izvestan globalni rat.

Rusija i Kina predstavljaju poslednju liniju odbrane

S druge strane, Rusija i Kina žele mir, gradeći odvojeno i zajedno odbranu. Lično se nadam da su dorasli izazovu zvanom – agresivni Zapad. „Kina se pridružuje Rusiji, nabavljajući vojnu opremu i pripremajući se za III svetski rat“, naslov je u The European Union Times. Tamo piše da se Predsednik Hu „u principu složio“ sa Rusima i da je jedini način da se zaustavi agresija Zapada na čelu sa SAD, ustvari, „direktnom i neposrednom vojnom akcijom“, dodajući da je kineski lider naredio svojim pomorskim snagama da se „pripreme za rat.“

Kineski general, Džang, takođe je upozorio nekoliko dana pre Huove izjave da: „Kina neće oklevati da zaštiti Iran čak i uz cenu Trećeg svetskog rata“. Ruski general Nikolaj Makarovko je smrknuto izjavio pre toga: „Ja ne isključujem mogućnost da se lokalni i regionalni oružani sukobi ne razviju u veliki rat, uključujući i korišćenje nuklearnog oružja. 

Predsednik Kine je rekao svojim oficirima da kineska mornarica „ubrza svoju transformaciju i modernizaciju na čvršći i odlučniji način, kao i da čini druge pripreme za rat koje bi više doprinele očuvanju nacionalne bezbednosti.“ Pekinški bilten, komentarišući američki plan konačnog rešenja Bliskog Istoka, kaže: „Sve je spremno u slučaju regionalnog nuklearnog rata. Vašington će napasti Siriju i Iran sa smrtonosnim biološkim oružjem. Oni nameravaju da ubiju desetine miliona nedužnih civila.“

Sposobnosti SAD su zasnovane na ruskom obaveštajnom ispitivanju RK-170 Lokid Martin – Sentinel drona. Ova letilica je oborena nad iranskom teritorijom. Dalje, Rusi su napravili Avtobazu, sistem je sa zemlje korišćen za elektronsko obaveštavanje i ometanje. Dokazi su pokazali da je opremljen sofisticiranim sistemom isporuke aerosola.

Amerika igra otvoreno i grubo

Samo je pitanje vremena, kada će doći do najgoreg. Neprekidni ratovi su zvanična politika SAD. Potpuni rat rizikuje da dođe do uništenja celog čovečanstva. Sva oružja u američkom arsenalu bi se koristila. Planirano je da se taj arsenal koristi po potrebi. Čovečanstvu, više nego ikada, preti uništenje. Biološki rat je nekada bila naučna fantastika. Danas je to sumorna realnost. Opasnost, kako od hemijskog, tako i od već konvencionalnog oružja – gljive u obliku oblaka. I, sva ta oružja, uništavaju sve pred sobom, pa i ljudsku vrstu.

Vašington je poništio konvenciju o biološkom naoružanju iz 1972. godine. Dugoročna američka politika se poziva na preventivne i proaktivne ratove. Globalni ciljevi se podrazumevaju. Planirano je; prvo, udar hemijskim; zatim, biološkim i na kraju, nuklearnim oružjem. Preuranjena „samoodbrana“ opravdava takav način delovanja Zapada, kao u slučaju preventivnog udara, na kineski preventivni udar.

Holandski virusolog Ron Foučer je objavio da je otkrio pet mutacija ptičjeg gripa, koji se proširuju daleko lakše od drugih. Ako je tako, dakle, to NATO čini najsmrtonosnijim ubicom koje je čovečanstvo ikada moglo i zamisliti, dodaje ovaj cenjeni naučnik.

Amerika troši više na vojnu pripravnost nego sve ostale zemlje zajedno. Finansiranje obuhvata preterano velike crne fondove, tajne programe, ogromne svote za obaveštajne i druge nepoznate aktivnosti. Unapređenje američke ofanzivne sposobnosti je najvažnije i stavlja se na prvo mesto. Čineći tako, Zapad se na taj način priprema za globalni rat. U pitanju je neprikosnovena dominacija. Ostvarenje svojih ciljeva je prioritet broj jedan.

Na taj način se rizikuje potencijalno uništenje života na zemlji. Unapređenje Vašingtonskog Imperiuma je najvažnije. Amerika ima izuzetno destruktivne hemijske, biološke, nuklearne i druge arsenale. Tajna istraživanja i ubrzan razvoj programa stalno ih nadograđuju. Za to se troše ogromni iznosi dolara. Tajni budžeti kriju koliko novaca ide u sve to. Stotine privatnih biolabaratorija rade širom sveta.

Američko planiranje nuklearnog, hemijskog i biološkog rata je decenijski plan Vašingtona. Rušenje kula bliznakinja u vlastitoj režiji, bio je Zapadu povod za otvoren i pojačan razvoj i širenje savremenog noružavanja i to je stavljeno kao prioritet prioriteta. Takođe, Zapad je i nuklearno razoružanje prezreo i odbio. Tako je bilo i sa sprečavanjem širenja nuklearnog oružja – odredbe Ugovor (NPT) – ostavljen je da se suši na papiru.

Anti-raketni (ABM) Ugovor iz 1972. godine je, takođe, napušten od Vašingtona. Taj ugovor izričito zabranjuje razvoj, testiranje i razmeštanje protivraketne odbrane. Taj mnogo hvaljeni sporazum je takođe napušten od demokratije, jer on ometa ofanzivne planove Vašingtona.

Dakle, Rusija i Kina predstavljaju poslednju liniju odbrane celog čovečanstva, a to važi i za one male zemlje koje žure da budu što pre deo tog zapadnog zla, na primer, evropska Srbija, deo EU!

Preuzeto od: Blog Milenko Višnjić

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10223
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10449
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17453
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9717
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo