Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

solana

Svojim očima nismo mogli verovati da se predsednik jedne minorne partije koja sebe naziva Socijalistička Partija Srbije  Ivica Dačić zalaže za podelu KIM. Izjavio je ( citiramo “Pravdu” od 16.05.2011. da je " podela KIM jedino rešenje" ). Baš bi nas bilo briga da mu je to tata ostavio u amanet, pa sa svojom zemljom može da radi šta hoće. Očito da je to stav vladajuće većine, bez koje niko ne bi ni smeo da pomene predaju KIM šiptarskim zlikovcima. Ovakvom izjavom, da vladajuća većina drugačije misli, Dačić bi dobio šut u zadnjicu i bio naglavačke izbačen iz Vlade, bez obzira na dalje posledice po Vladu. Međutim, ovakva Dačićeva izjava je ono što i jeste politika vladajuće većine. Ovakva izjava bi ekspresno trebala da bude predmet nteresovanja Javnog tužioca jer se veleizdaje zemlje u svakoj normalnoj zemlji “ nagrađuje” nošenjem bukagija na jedan duži niz godina. Kao da Dačić nije pogledao šta piše u Ustavu ove zemlje.

Ovakvim stavom Dačić i njemu slični, aminuju siledžijstvo SAD i njihovih podguznih muva koje su nam otele KIM prolivajući more srpske krvi. Upravo vladajućoj koaliciji možemo da zahvalimo da ova zemlja nema nikakvog političkog uticaja ni na  koga u svetu, da nema ni ekonomsku snagu, a još manje vojnu da vrati KIM u ustavno – pravni sistem Republike Srbije. Od zemalja nama bliskih bežimo, a neprijateljima Srbije služimo i težimo. Neprijatelji srpskog naroda nisu i neprijatelji srpskog režima, štaviše, oni su i postavili vladajući režim srpskom narodu i građanima Srbije.

Ovakve izjave ne samo da demorališu srpski narod u Pokrajini KIM, već su najava da srpski kvislinzi nemaju nameru da se bore za teritorijalnu celovitost Republike Srbije. U stvari i ne mogu, pošto su od Srbije napravili koloniju zapada, što je za posledicu proizvelo kompletno uništenje privrede Srbije, a Srbija je postala nedefinisana teritorija čije rasparčavanje nije još završeno. Na redu su i Raška oblast i Pokrajina Vojvodina. Ovde nećemo da pomenemo da  su Srbi u okolnim zemljama nastalim na razvalinama bivše SFRJ prepušteni na milost i nemilost njihovih vladajućih režima, uglavnom nastalih na mržnji prema srpskom narodu u predvečerje raspada SFRJ. Da li je ovaj režim u Srbiji u stanju da se izbori za ravnopravan položaj Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i muslimansko - hrvatskoj federaciji u BIH? Ne. Niti ih to interesuje. Zarad proklete vlasti, para i privilegija, prodaće i rođenu majku, a ne Srbe sa KIM.

Čelnicima vladajućeg režima predlažemo da stanu u krug i da jedan drugog šutiraju u zadnjicu dok im dotični deo tela ne pocrveni, jer obraz nikada neće, pošto ga nikada nisu ni imali.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
januar 20, 2018
Prilozi saradnika Ljubodrag Duci SIMONOVIĆ

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke muke. Nisu sve ozbilјniji zdravstveni i životni problemi bili najveća prepreka za razmah autorovog stvaralačkog entuzijazma, već poražavajuća istina da što je delo…
novembar 29, 2017
communist
Iz našeg ugla - KPS Sekretarijat KPS

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji među nama ( kapitalisti ) išta učiniti za dobrobit društva ( svih nas)? Vrlo često nam se postavlja pitanje „Ko ste vi?“, pitanje sa brojnim potpitanjima, pitanje koje u…

ŠTA JE U STVARI KOMUNIZAM? Ako mislite da ste živeli u njemu, grdno se varate!

nov 27, 2017 494
star.jpg
Stvarni izgled komunističkog društva nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo…

“Unutrašnji dijalog“ o Kosovu i Metohiji – VELIKA PREVARA za srpski narod

nov 21, 2017 474
k
„Da je Kosovo izgublјeno, govore oni koji su sami izgublјeni! Srbin je onaj koga se…

Frizerske stolice

okt 15, 2017 946
Ovoj vlasti ne trebaju pametni ljudi. Trebaju im budale da ih služe I da bespogovorno…

Nato i Srbija

apr 07, 2016 783
Nato pakt je najveća teroristička organizacija
Nato pakt je najveća teroristička organizacija, stvorena da deluje kada ne pomažu drugi…

Izdvajamo