petak, 10 jul 2015 00:00

Šizofrenija jedne propale Rezolucije

Napisala Neo Marx
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

050912Rusija je stopirala jednu od najpodlijih rezolucija koju su Britanci sastavili, a ceo zapad podržao. Glasanje je proteklo tako da niko od Vučićevih „zapadnih prijatelja“ nije stao na stranu Srbije. Šizofrenija srpske politike od 2 000 god. se ogleda upravo u tome da „prosrpske“ vlasti guraju polumrtvu naciju u naručje vekovnih  zlotvora srpskog naroda, a u isto vreme beže od istinskih srpskih prijatelja.  Sve je to dokaz da je Srbija okupirana i spolja i iznutra i da smo na granici biološkog nestanka.

Rusofobija i srbofobija imaju već vekovnu istoriju kao odrednicu zapadne politike. Teško je naći neku novu gadost koja već nije  eksploatisana u zapadnoj propagandi prema Srbiji i Rusiji. Rasizam, mržnja, ljigavost,podlost su jedine konstante zapada prema Rusiji i Srbiji. Za razliku od Rusije, zapad je Srbiju okupirao, teritorijalno osakatio i sada pokušava da je zatre.

 „Slučajem Srebrenica“ zapad nastavlja cinično, bestidno i morbidno da se iživljava sa žrvama na prostorima bivše Jugoslavije. Nije zapadu stalo do Muslimana iz bivše SFRJ. Stalo im je jedino da se što više produbi mržnja, da se opet povadi oružje, da se Muslimani  u svom „pravednom“ gnevu osvete Srbima za „genocid“ nad njima.

Pristajući na laži da je izvršen „genocid“ nad Muslimanima u Srebrenici, srpski politikanti kopaju konačnu grobnicu za srpski narod. Totalni imbecili i kreteni.

Zar ima bilo koji narod koji je bliži Muslimanima od Srba? NEMA. Istog smo porekla. Zar nam stvarno treba da se opet dohvatimo za guše? Pa valjda smo nešto naučili iz istorije. Kako je moguće da nama koji smo u dvadesetom veku izgubili 2,5 miliona ljudi pripisuju genocidnost.

Jedino logično bi bilo da Srbija okrene leđa zapadnim zlotvorima koji joj otimaju Kosovo i Metohiju i uništavaju Republiku Srpsku i da potraži bolju, izvesniju i sigurniju budućnost u savezu sa Rusijom i ostalim slobodnim zemljama celog sveta. Na žalost, sa ovakvim kvislinzima na vlasti to se neće desiti. 

Rusi su opet pokazali da su veći Srbi od Srba na vlasti i da za razliku od vlasti i lažne opozicije štite interese naroda u Srbiji i Republici Srpskoj.

Da je prošla ovakva Rezolucija kao međufaza uništenja Srba i Srbije, skori kraj bi se već video.

Povodom rezolucije naš vrli premjer je izjavio da mu nije ništa jasno šta se tu događa. Neka pročita ovaj tekst, pa će mu biti malo jasnije.

Ovakvom britanskom Rezolucijom Vučko je dobio takav šamar da mu i dalje bride uši I to od koga, od svojih zapadnih prijatelja Britanije i Amerike. Ceo svet zna da je američki Kongres skup psihopatskih pohlepnika kojima  je jedini cilj da se obogate tako što pružaju podršku onima koji im dobro plate. To oni nazivaju lobiranjem, odnosno potpuno legalizuju najgoru korupciju. Za pare i najvećeg zlikovca pretvaraju u nebeskog anđela. Tako je i zlikovac Tači postao rado viđen gost američkog Kongresa. Ako dobro plati i psihopata Naser Orić će dobiti američki oreol nevinosti.

Ako neko treba da odgovara za genocid, to je zapad. Za zversko bombardovanje Srbije od strane NATO pakta koji je uništavanjem naših privrednih objekata  onemogućio naš opstanak, a pogotovo što je namernom upotrebom visoko kancerogenim i toksičnim osiromašenim uranijumom zatrovao vodu, vazduh i zemlju za sledećih hiljade godina. SVESNIM UNISTAVANJEM zdravlja i života kompletne populacije naše zemlje, a s obzirom da su tokom XX veka 3 puta ponovili genocid nad nama i da smo imali procentualno vise žrtava nego bilo koji narod u Evropi, treba konačno svima da kažemo istinu o tome, jer to niko drugi neće uraditi umesto nas!

Očekivati bilo šta od Skupštine Srbije na ovu temu je iluzorno.

Hvala bratskoj Rusiji što je i danas stala uz srpski narod. Uz srpski narod, a ne uz vlast koja nam je nametnuta od strane zapada. Ovo jeste pobeda ruskog i srpskog naroda i jeste poraz zapada i njegovih srpskih slugu. Neka sada plaču zajedno. Imaju i zbog čega.

Pročitano 3918 puta Poslednji put izmenjeno petak, 10 jul 2015 09:13

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.