28
čet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PHO-09May21-162861Očito da građani Srbije imaju potpuno pogrešnu predstavu ko „pregovara“ oko AP Kosovo i Metohija. Prava suština je da „pregovori“ predstavljaju dogovor između zapadnih okupatora i njihovih slugu u Srbiji i Nato tvorevini Kosovo. Druga je strana u „pregovorima“ država Srbija koju niko ne predstavlja i ne zastupa. Kvislinzi iz Srbije imaju zadatak da pacifikuju građane Srbije, a šire i sve Srbe kako bi se bez velike buke stvorila šiptarska država na teritoriji Srbije. Bilo kakav „dogovor“ da se postigne, biće potpuno na štetu srpskog naroda. Život na KiM će postati nemoguć za Srbe, jer svi mi dobro vidimo „dostignuća“ mafijaške države zvane Kosovo.

   Da li znamo šta je crvena linija za srpske politikante, bilo u vlasti i lažnoj opoziciji ? Znamo !!! To su proklete pare i moć koju one donose. Zbog para će prodati i rođenu majku, a ne otadžbinu i narod. Šta su Kosovo i Metohija naspram kofera para, raznoraznih afera, korupcije, prodanih duša za mrvu vlasti i obilje krvavih novaca otetih od očajnih, poniženih i ojađenih građana Srbije. Nemojmo se zavaravati. Postoji jedan minoran deo Srbije vezan za političare i njima odane tajkune kojima je interes učlanjenje Srbije u Europsku Uniju. Biće još bogatiji i još suroviji prema građanima Srbije. Njima su Aušvic i ostali nacistički logori ideal kako bi od Srbije to isto napravili. Sadašnji položaj Srba na KiM pod vlašću zapada i njihovih šiptarskih slugu omogućava besperspektivan život u getoima koji se nazivaju enklave. Korporativni kapitalizam, čiji su ovi na vlasti deo, upravo ima za cilj da napravi koncentracione logore u koje će gurnuti ceo narod, a oni će biti vrhovni gospodari naših života. Bilo kakvo neslaganje i pobuna ima samo jednu kaznu – SMRT. Ako mislite da preterujemo, grešite. Pogledajte činjenice o našim životima, pa ćete videti u kakav nas tor guraju naši vlastodršci i gde će to završiti. Koncentracioni logori i geta, to su kapitalistički gradovi budućnosti, to je sadašnji položaj Srba na KiM.

Da bi još više uplašio i ponizio građane Srbije, Vučić priča da ćemo bez Europske unije propasti. LAŽE!!! Ovih 13 godina približavanja Europskoj uniji predstavlja propadanje srpskog naroda i svih građana Srbije. Što smo bliže EU Srbija je sve manja kao država, sve smo malobrojniji kao narod, a privreda je na izdisaju. Srbija koju Četvrti rajh želi u EU jednostavno ne postoji. Rat koji zapad vodi protiv srpskog naroda je totalitaran. Što pre budemo svesni kao narod da nam zapad sprema nestanak, može nas pokrenuti na otpor. Sa ovakvom kvislinškom vlašću, preti nam skori nestanak. 

 

Kvislinzi pričaju da smo pod pritiskom zapada. Pa zar iko normalan želi da se pridruži dželatu? Nas samo zanima čime su ovdašnji politikanti ucenjeni kada ovako rovare protiv sopstvene zemlje. Zapad može da radi od Srbije šta želi, jer ovde nema ko da mu se suprotstavi.

Tragikomičan srpski trojac  bez kormilara izgubio je svaki kompas, pa nema pojma gde se nalazi. Nisu očekivali takvu šamarčinu kakvu su doživeli na poslednjoj rundi „pregovora“. Sada ne znaju šta i kako da kažu građanima Srbije o sudbini Srba na KiM. Ostavljeni od svih, bez podrške ijedne značajnije zemlje, jer pogrešna politika koja teži po svaku cenu u EU je oterala sve zemlje koje bi nam mogle pomoći, bez privrede, bez vojske, bez želje za otporom, može dati samo ovakve katastrofalne rezultate. Šamar koji su dobili u Briselu ne predstavlja ništa u odnosu na korist koju očekuju svi ovi zaluđenici Europskom unijom. Njih predstavljaju ovi komedijaši koji tobože pregovaraju, a to svakako nije više od 5% građana Srbije.

Posebna priča su mediji koji veličaju naš „herojski“ stav u „pregovorima“. Od običnih izdajnika kojima, nažalost, nije oskudevala ova uboga teritorija koja se naziva Srbijom, prave se moralne i nacionalne veličine, maltene heroji. U svetu i vremenu gde je sve okrenuto naopačke i takvi izdajnici postaju junaci. Nemamo razloga da sumnjamo kakav će biti „naš“ odgovor EU i mafijašu Tačiju. Ponizno puzanje i dovoljno vremena da se građani Srbije pripreme za kapitulaciju. Još jedanput podvlačimo KPS NIKADA NEĆE PRIZNATI BILO KAKAV „DOGOVOR“ KOJIM SE OTKIDA DEO TERITORIJE SRBIJE, VRATIĆEMO GA MILOM ILI SILOM. OVO JE NAŠ ZAVET. Ovi pregovori su bili unapred izgubljeni, jer samo budala može očekivati milost od dželata. To je sve posledica idiotske mantre da „Europska unija nema alternativu“. Za sve vlasti od 2 000.god. do danas to je bio slogan koji je Srbiju odveo u propast.

Da je bilo koja od ovih vlasti bila patriotska ne bi tražila put na zapad, već bi se okrenula Rusiji,Kini, Indiji i ostalim zemljama gde bi naša pozicija bila neuporedivo bolja i gde bi imali saveznike koji bi sprečili zapadne ludake da nas potpuno unište. Tamo su naša tržišta i izvori sirovina. Samo izdajnici to ne žele da vide.

Za Srbiju nema mesta u Europskoj uniji, jer se ona pokazala kao najgori vampir koji će isisati svu krv iz već malokrvnog srpskog tkiva. Tači nam je već izvadio organe, a EU je tu da rasčereči ono što je od Srbije još preostalo.

Ako je u vama koji čitate ove redove ostalo još malo ponosa, dođite i pridružite nam se.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10223
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10449
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17453
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9717
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo