23
ned, jun

Prilozi saradnika
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

imagesGreneralna Skupština UN, na kojoj zapadne zemlje nameravaju da hitno izglasaju rezoluciju o Siriji, biće održana drugog avgusta u Americi. Rezolucija Generalne Skupštine nema snagu kao rezolucija Saveta Bezbednosti UN, ali zapadne zemlje nameravaju da iskoriste ovu rezoluciju da bi dale legitimnost inavziji Sirije. Članice Generalne Skupštine UN unapred su terorisane i podmićivane a pretnje ubistvima članova porodica neposlušnih političara postale su uobičajen način zastrašivanja na Zapadu.

Cilj je da odluka Generalne Skupštine, na osnovu rezolucije o Siriji, postane poziv na spoljnu intervenciju - invaziju jer se NATO invazija na Siriju, bez ovlasćenja od strane Saveta Bezbednosti UN može, logično i bez ikakve alternative, smatrati zločinom protiv civila u Alepu koji je od ranije planiran i koji je zapravo već počeo. Borci takozvane Oslobodilacke Sirijske Vojske planiraju da protiv civila u Alepu koriste hemijsko oruzje koje je identično sa hemijskim oružjem koji poseduje Sirijska Vojska i to prvenstveno protiv sirijskih Kurda a sa ciljem da sirijska vojska bude optužena za upotrebu hemijskog oružja.

Izgleda da je potrebna količina hemijskog oružja transportovana vozilima UN sa ostalim materijalom kojim se snabdeva takozvana Oslobodilacka Sirijska Vojska – FSA Ektremisti. Hemijsko oružje je dopremljeno 29. jula u blizinu Alepa. Sva transportna vozila su uništena nakon istovara od strane FSA ekstremista, a UN konvoje ne mogu da kontrolišu ni posmatrači ni Sirijska Vojska. Sirija je primoran da trpi prisustvo stranih posmatrača na svojoj teritoriji jer je to predviđeno planom Anana.

FSA ekstremisti, terorišu sve redom u Siriju i ubijaju građane koji se ne slažu sa njihovim ambicijama i to bez obzira na pol i starost. Iznenađujuće krvoločni, FSA ekstremisti koji uživaju podršku Amerike, Izraela i NATO-a, su izrazito ponosni na svoje zločine nad nedužnim civilima i zarobljenim pripadnicima Sirijske Armije, čime se hvale na raznim web sajtovima i stranicama.

Šokantna je i činjenica da takozvani "nezavisni" UN posmatrači, ostaju slepi na sve ove zločine i otvoreno podržavaju i simpatišu FSA teroriste. Kada je jedan Sirijski novinar zatražio pomoć i zaštitu, bežeći od ekstremističke tzv. Oslobodilačke Vojske Sirije – FSA, posmatrači UN su ga odbili i dozvolili da ga nasilnici uhvate.

U javnost je procurela i informacija, da su neki od posmatrača UN u stvari zapadni špijuni kao što je to bio Robert Mud.

Po svemu sudeći, takozvani lideri međunarodne zajednice žele da stvore kontrolisani haos širom Bliskog istoka kao što su napravili haos i na teritoriji Libije. Bivše kriminalne bande sada imaju vlast u ovoj zemlji i nastavljaju da čine zločine.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10694
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10968
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17950
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10098
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo