19
uto, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

5FB856F7 9E22 4522 9384 E2C1F0AD502A W1023 R1 SDa bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad.
Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom kontrolom zapada, kojima je jedini cilj bio lično bogaćenje.
Potpuno je sve-jedno ko je na vlasti u Srbiji. Setimo se samo kako su takozvane demokrate sletele sa vlasti, a da nisu smele ni da pisnu. Nije prošlo mnogo, a svi su oni stali u red kod novog okupacionog namesnika da otkupe amnestiju za pljačku države i naroda. Tako je žuta gamad platila svoju “slobodu” od gonjenja za sva ogromna nepočinstva koja su počinili državi i narodu. Svakim danom njihove vlasti, bivše i ove sadašnje, Srbija tone sve dublje u kolonijalni čemer i jad. Srbija nestaje i u samoj Srbiji pod kapitalističkim terorom i pljačkom. Bitange su sve rasprodale – od suvereniteta države, preko vode, zemlje, fabrika, banja, rudnika, aerodroma, radnika i na kraju dece.
Za sudbinu naroda i države im ni malo nije stalo. Tako su se odnosili prema svemu, pa i prema Kosmetu. Sudbina Kosmeta i Srba na njemu je za sve njih potpuno nebitna, važna je samo pljačka i punjenje sopstvenih džepova. Ovo je neophodna napomena kakva sudbina čeka Srbiju sa ovakvom izdajničkom ološi na vlasti.
Kosmet je vekovima bio nesporno srpska teritorija, gde su nebrojeni spomenici srpske duhovnosti ostali kao svedočanstvo o narodu koji je napravio veličanstvene hramove i obitavao na tim prostorima. Turski izvori (kao jedna izuzetno efikasna administracija) isto tako govore o narodu koji je naseljavao te krajeve. Uglavnom o Srbima je reč kao poreskim obveznicima turske države.
Šiptarski uzurpatori nemaju ni jedan trag bivstvovanja na tim prostorima u prethodnim vekovima, a pogotovo nikakve tragove sopstvene kulture.
Srbija ima tapiju na Kosmet još od 1912.god. koja izvire iz Londonskog sporazuma te iste godine, kada je Kosmet priznat kao integralni deo Srbije.
Iza toga kad god je Jugoslavija potvrđivana, potvrđivano je da je Kosmet deo Srbije.
Svi “argumenti” zapada nisu dovoljni da izmene tu činjenicu. Mogu još 100 puta da “priznaju” Kosovo, niti pravno, niti vojno ne mogu zauvek da otkinu Kosmet od Srbije. Jedino to može izmeniti je naš pristanak, odnosno naša predaja.
Sadašnja “prosrpska” vlast i ona od 2000.god. se nalaze u dvostrukoj ulozi. Prva je trebalo da štiti interese građana Srbije i srpske države, a druga kao izrodi, izdajnici i kompradori da ostvaruju interese svojih zapadnih gazda. Primat su interesi zapada.
Sve ove „prosrpske“ vlasti crpe legitimitet iz „ demokratskih izbora“. „Izbori“ u današnjoj Srbiji su farsa i sprdnja. Predstavljaju samo jedan jadni, sporedni ritual u kleptokratsko-ohlokratskom totalitarizmu.
Svi oni koji su bili ili jesu od 2000.god. na vlasti u Srbiji žrtvuju interese Srbije zbog svojih ličnih interesa i uopšte ih ne interesuje sudbina Srbije i njenih građana. Svakim danom su sve suroviji prema građanima Srbije, a rezultati njihove politike su poražavajući.
Ni jedna država u poslednjih 200 godina nije pristala da ustupi deo svoje teritorije da bi ušla u nekakve međunarodne organizacije. Mi bismo bili prvi koji su spremni zbog “evropskih integracija”, zbog “budućnosti naše dece”, zbog “stabilnosti na zapadnom Balkanu”, zbog “okretanja od srpske mitologije”, zbog “slavljenja poraza, a ne pobeda”, zbog itd, itd da se odreknu dela svoje teritorije. Ovo su sve reči našeg vrlog predsednika. Laž do laži, spin do spina, izvrtanje činjenica i bežanje od suštine. Vučićeve fraze vređaju inteligenciju građana Srbije. „Mir i stabilnost“ je jedna od besramnih konstrukcija i njegov najveći misaoni domet.
Za Vučića , najveći neprijatelj „mira i stabilnosti“ nisu nezajažljivi aperiti zapada za pljačkom srpskih resursa već „zamrznuti konflikt“ .“ Zamrznuti konflikt“ je prevara. Zamrznuti konflikt ne postoji u međunarodnom pravu i kao takav je potpuno nebitan u međunarodnim odnosima. Po tumačenju vrlog predsednika „zamrznuti konflikt“ se jednog dana može i „odmrznuti“ i kao takav može uništiti sve „uspehe“ ove vlasti.
Potpuno je nejasno šta je to „zamrznuti konflikt“ po tumačenju izroda na vlasti. Sa kim to mi imamo „zamrznuti konflikt“? Sa šiptarskim bandama ne. Onda ispada da je „zamrznuti konflikt“ laganje srpske javnosti od strane Vučića, jer je jedino ispravan izraz Primirje sa Nato paktom, pošto mir sa Natoom još nije postignut. MI SMO i DALJE U RATU SA NATOOM.
Da bi sprečio da „zamrznuti konflikt“, odnosno primirje sa Nato paktom ne preraste u sukob sa njim, koji je u principu nemoguća misija za Srbiju, onda je neophodno dalje laganje srpske javnosti kako bi se što pre ispunio diktat Natoa. Laganje se svodi na plašenje javnosti u Srbiji od novog rata koji nam je, gle čuda, pred vratima. Pošto među članicama Evropske Unije ne postoji saglasnost oko priznavanja nezavisnosti Kosmeta, onda bi bilo potpuno nejasno zašto Vučić insistira na hitnosti „normalizacije“ odnosa sa Kosmetom. Srbija nema ni jedan jedini razlog, odnosno ni politički, ni ekonomski, ni nacionalni, ni istorijski, ni socijalni da „normalizuje“ odnose sa lažnom državom Kosovo.
Ako Vučićevu budalaštinu o bauku „zamrznutog konflikta“ odbacimo kao potpunu političku besmislicu, onda kao motivi njegove žurbe ostaju jedino lični razlozi. Gotovo sigurno je nekome obećao kapitulaciju i izdaju Srbije, pa taj rok polako ističe. Otuda njegova žurba.
Izdaja i kapitulacija se nečim moraju zamaskirati i tu priskače u pomoć najveća laž da je pred Srbijom „zlatno“ doba koje već počinje. Takva tvrdnja ne postoji ni u jednom jedinom ekonomskom pokazatelju, ni u privrednim trendovima, već predstavlja još jednu laž i još jednu manipulaciju namenjenu ovom sluđenom narodu.
Ono što je glavno režimu koji oličava Vučić je MANIPULACIJA.
Njemu je dat zadatak da promeni društvenu svest Srba. On mora da pokaže i dokaže da smo mi „divljaci“ kojima treba da usadi zapadne „vrednosti“, da ćemo imati samo negativne i kobne posledice, ako ostanemo to što jesmo – SRBI. Jednom rečju mora da nas ubedi da smo, dok ne promenimo našu društvenu svest, nedostojni da uđemo u Evropsku Uniju.
Pod manipulacijom treba podrazumevati dejstva koja su štetna po životne interese lica prema kojima su usmerena.
Manipulacija društvenom svešću građana Srbije je rat dobro organizovanih grupa, uglavnom skoncentrisanih u političkim partijama i nevladinim organizacijama, kontrolisanih iz jednog zapadnog centra, gde svi oni imaju podeljene uloge i dobijaju precizna uputstva delovanja protiv srpskog naroda. Time se vrši nasilna kolonizacija građana Srbije za račun uglavnom stranog zapadnog krupnog kapitala sa užasnim posledicama po srpski narod. Potpuni uspeh je da celokupan narod prihvati okupatora kao „najiskrenijeg prijatelja“ koji mu želi „dobro“, donosi „radna mesta“,“ unosi kapital“, „donosi investicije“ „pomaže“, „gradi“ Srbiju da sluđeni narod ne shvati da je opljačkan do gole kože i doveden na ivicu egzistencije.
Zapad i njegovi domaći poslušnici donose nove pojmove i novu terminologiju koji su uglavnom zamumuljeni kako bi se običan narod sludeo i potpuno drugačije tumačio te pojmove od stvarnog njihovog značenja. Odbrana od Vučićevog novogovora je naše odbijanje da koristimo novogovor koji nameću kolonizatori i njihove domaće sluge. Kako bi se Srbima promenila svest, latinica je nametnuta od strane Novog svetskog ( zapadnog ) poretka, kako bi se ćirilica izbacila iz upotrebe. Latinica je već sada postala dominantno pismo u Srbiji. Odbranom ćirilice i prestankom korišćenja latinice, možemo pružiti otpor kolonizatoru i domaćim izrodima, izbegavajući na taj način njihove zamke. Svaki kolonizator je prvo proterivao ćirilicu, kako bi unošenjem latinice promenio svest srpskom narodu. Pogledajmo šta se dešava u Crnoj Gori sa ćirilicom, pa će nam postati jasno gde nas sve to vodi.

Rat sa Natoom i dalje traje. Iako je prestao oružani sukob, on se i dalje vodi nesmanjenom žestinom na svim ostalim frontovima. Ekonomski rat smo izgubili. Zapadna ološ je okupirala ekonomski prostor Srbije uz pomoć domaćih bitangi na vlasti i besomučno izrabljuje prirodne, preostale privredne i ljudske resurse.
Politički rat smo izgubili onog trena kada “našu” srpsku vlast postavlja zapad. Takva vlast izroda jedino ispunjava naloge zapadnih gazda i potpuno potčinjava Srbiju zapadu. Zapad nas ionako tretira kao niža bića, kao bubašvabe koje treba uništiti.
Kulturni rat smo izgubili. Ništa što predstavlja bilo kakvu afirmaciju Srbije i Srba nije dozvoljeno da se objavljuje. Ni jedan film neće biti snimljen, ako ne pljuje po srpskom narodu. Nikakva istina o građanskom ratu ne može biti snimljena, osim ako nas tu ne prikazuje kao zveri ili u najboljem slučaju kao divljake. Gde li pronalaze takve ogavne njuške koje tumače Srbe?
Medijski rat smo takođe izgubili. Sva sredstva informacija su u zapadnim rukama i u njima ništa dobro o Srbiji i Srbima ne možemo pročitati.
Zapad nam piše novu istoriju, tako da smo i taj rat izgubili.
Ukrali su nam budućnost koju su nam jednoznačno odredili – Evropska Unija nema alternativu.
Okupirana zemlja se poznaje po tome što joj se istorija relativizuje i menja, dok je budućnost jednosmerna. Za svaku slobodnu zemlju prošlost je jednosmerna, dok budućnost nije determinisana. Budućnost mora da ima više pravaca, a koji će narod odabrati i prema potrebi i menjati, to samo on može da odredi.
U toku je bitka za duše građana Srbije. Ako i tu bitku izgubimo nestaćemo kao narod i kao država nepovratno. Postaćemo gnjide koje će se stideti sami sebe.
Takozvani Novi svetski poredak nije ništa drugo nego novi fašizam koji je neuporedivo jači i opasniji od njegovog istorijskog pretka.
Suština delovanja Novog svetskog poretka je u sledećem:
Nama zapad nudi samo kapitulaciju kako bi nesmetano mogao da nas pljačka.
“Pregovori” u Briselu nisu pregovori. To su samo pritisci i ultimatum zapada. Vučić je prvo korumpiran, pa ucenjen. Takvog “pregovarača” odmah treba skloniti i postaviti nekog ko nema putera na glavi, koga ne mogu lično da ucenjuju.
Kosmet je izuzetno bogata teritorija rudama i energetskim resursima i to je bio jedini i pravi razlog zašto je zapad izvršio 1999. god. divljačku agresiju na Srbiju, odnosno na tadašnju SR Jugoslaviju.
Ovoj agresiji je prethodila šiptarska teroristička pobuna nevelikih razmera, inspirisana i podržana od strane zapada, a koja je skoro u potpunosti bila ugušena još krajem 1998. god. Kada je zapad shvatio da će njihovi šiptarski štićenici biti do nogu potučeni i da ne mogu ništa da učine, onda je zapad doneo odluku da izvrši nelegalnu i nelegitimnu agresiju na SR Jugoslaviju, odnosno Srbiju, bez odobrenja Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i time pogazio suverenitet SR Jugoslavije. Time je počinio zločin za koji glavni i odgovorni zlikovci još nisu odgovarali.
Odnos snaga je bio 600:1 u korist Nato država. Nato drugačije i ne napada, ako nije minimalno 100 puta jači.
Posle 78 dana Srbija je bila prinuđena da prihvati prekid neprijateljstava Kumanovskim sporazumom i da povuče vojsku sa Kosmeta.
Tada je uspostavljeno PRIMIRJE koje i dalje traje. Mir između država Nato pakta koje su izvršile agresiju i Srbije još nije potpisan.
Da nabrojimo zemlje agresore na SRJ:
Belgija, Holandija, Danska, Island, Češka, Francuska, Nemačka, Mađarska, Italija, Španija, Grčka, Turska, Kanada, Velika Britanija, Norveška, Poljska, Portugalija, Luksemburg i Sjedinjene Američke Države.
Neke od njih su nevoljno, a druge sa oduševljenjem krenule u uništavanje Srbije.
Mirovna konferencija koja je počela usvajanjem Rezolucije 1244. i dalje traje. Sa jedne strane je Srbija, a sa druge strane su zemlje koje čine Nato agresore na Srbiju, odnosno SRJ. Njima su se pridružili takozvana “prosrpska” vlast od 2 000. god. i oni svi zajedno rade na primoravanju Srbije kao države na kapitulaciju.
Da bi se prikrila suština agresije, postavljeni su Šiptari sa kojima Srbija treba da “pregovara”. Na ovu prevaru koju je smislio Nato pakt i izdajnička ološ koja je instalirana od 2 000. god. Ima za cilj da prevare Srbe.
“Sporazum o normalizaciji odnosa” je tako nazvan da bi se Srbi prevarili i preveli žedne preko vode. Umesto Natoa potureni su Šiptari koje niko ništa ne pita, već su oni lutke čije konce pomeraju uglavnom Amerikanci. Ovde niko nije idiot i samo se radi o precizno usklađenom delovanju Nato saveznika i njihovih vernih slugu na vlasti u Srbiji kako bi Srbija kapitulirala, a Srbi što lakše progutali kapitulaciju. Da bi što lakše srpski idioti progutali mamac, to je postalo uslov za priključenje EU.
Šiptari nikada nisu bili strana u sukobu, tako da sa njima mi nemamo o čemu da se “dogovaramo i sporazumevamo”. Mi sa njima nismo ratovali. Šiptarske terorističke bande su upravo to što jesu bande, a sa njima nema šta da se pregovara.
Pošto nema završetka rata bez mirovnog ugovora ili mirovnog sporazuma, Brisel je mesto gde zapad želi da se taj proces završi.
Da Srbima zamažu oči to se predstavlja u formi kao “Sporazum o normalizaciji odnosa”, ali po svojoj suštini to je klasičan mirovni sporazum, gde je umesto Natoa i zemalja agresora podmetnuto kao kukavičje jaje “Kosovo”.
Zapad je u svim “sporazumima” uglavio princip “konstruktivnih nejasnoća”, gde je on jedini “tumač” tih “sporazuma” . Naročito su Englezi majistori da naprave “ugovore” takvog tipa, gde ništa nije dovoljno jasno i precizno definisano, jer engleski jezik nije do kraja definisan jezik i oni kojima engleski jezik nije maternji, uglavnom bivaju prevareni. Mnogi se posle čude kako su namagarčeni, a još se više čude “tumačenju” takvih ugovora.
Za ovakve „sporazume“, Vučić je bio idealan „partner“. Njega je bilo lako priterati u ćošak u "pregovorima" oko Kosmeta, a ti takozvani „pregovori“ koji su vođeni na nivou uličnih prodavaca švercovane robe, imali su samo jedan cilj – POTPUNU KAPITULACIJU SRBIJE. U tome je zapad u potpunosti uspeo.
Pošto nikakav “sporazum” Srbije i Natoa ne bi mogao da bude predstavljen kao put Srbije u Evropsku Uniju, onda je izabran ovaj drugi put ka potpunoj kapitulaciji Srbije. Uslov da bi Srbija mogla da uđe u EU je da mora imati rešene granice sa svojim susedima, gde vodeće članice EU smatraju gotovom stvari nezavisno Kosovo,( što je jedna velika laž) i upravo tu leži glavna stvar: PRIZNATI GRANICE KOSOVA OD STRANE SRBIJE.
Kosovo i Metohija su po međunarodnom pravu neotuđivi deo Srbije i nikakvo i ničije “priznanje” ne može poništiti međunarodno pravo po kome je KIM neotuđivi deo Srbije. Zato je velika prevara da se “pregovori” sa Šiptarima vode zbog ulaska Srbije u EU. To je manje važno, to je sekundarno. U Briselu Šiptare niko ništa ne pita, već zemlje agresori nameću Srbiji, uz pomoć naših izroda, tekst sporazuma koji krši u najvećoj mogućoj meri Rezoluciju 1244. i potpuno je poništava do konačne kapitulacije Srbije.
Zbog toga se i ova izdajnička vlast trudi da sama poništi u potpunosti tu Rezoluciju, kako bi u potpunposti prihvatila uslove zapada, koji su potpuno neprihvatljivi za bilo koju slobodnu zemlju.
Potpuno je jasno da Rezolucija 1244 u potpunosti naglašava da je KIM neotuđivi deo Srbije. Navešćemo članove rezolucije koji nedvosmisleno potvrđuju gore navedenu konstataciju.
Član 9
Savet bezbednosti ovlašćuje Generalnog sekretara da uz pomoć relevantnih međunarodnih organizacija uspostavi međunarodno civilno prisustvo na Kosovu da bi bila obezbeđena privremena administracija za Kosovo pod kojom ljudi Kosova mogu da uživaju značajnu autonomiju u okviru Savezne Republike Jugoslavije ( Republika Srbija je priznata kao jedina legitimna naslednica SR Jugoslavije ) i koja će da obezbedi prelaznu administraciju, dok uspostavlja i nadgleda razvoj privremenih institucija samouprave da bi se obezbedili uslovi za miran i normalan život za sve stanovnike Kosova.
Dodatak 1
Izjava o zaključcima sastanka ministara inostranih poslova grupe G-8 održanog u centru Petersburg od 6.05.1999. god. koji garantuje suverenitet i teritorijalni integritet Savezne Republike Jugoslavije .
Ovo primirje je maksimum koji je Nato pakt i države koje su u okviru njega napale SR Jugoslaviju mogle postići po međunarodnom pravu.
Naš najveći problem je što Vučić javno govori da ne želi da poštuje Rezoluciju 1244.
On govori o kompromisu, o pomirenju sa Šiptarima, a sve vreme krši međunarodno pravo i pravi ozbiljan problem.
On može sve da nas uništi, pošto se njegov potpis ne može oboriti.
On dovodi u jako nezgodnu siruaciju i Rusiju i Kinu koje su garanti Rezolucije 1244. Time im je lupio šamar, napravio od njih budale i ponizio ih kao garante rezolucije.
Kao i 1999. neprijatelj je isti, samo ga sada mi ne vidimo. Umesto sebe, poturio je izdajnike i izrode iz naših redova da unište Srbiju i sve njene građane da svedu na roblje krupnog kapitala.
Na delu je takođe Izdaja iz svih institucija koje ne štite ni državu ni narod, čime nam se ubija svaki instikt za samoodržanjem.
Velike pare su uložene u medijski masakr nad našim građanima i dale su odlične rezultate, sve nas je manje, sve smo bolesniji, sve gluplji, sve nas više beži zbog beznađa i nemaštine. Ako hoćemo da sačuvamo bar zrnce pameti, isključimo televizor i prestanimo da buljimo u beskonačnu seriju zvanu Vučić i SNS. Ko hoće da nam oduzme duhovnu tapiju nad Kosmetom? Vučić. Ko hoće da nas preumi da postanemo nešto drugo, kako bismo zaboravili da postoji duhovna vertikala našeg postojanja? Opet Vučić.
Takođe, jasno se vidi da SNS-ovcima tzv. Evropski put služi samo kao izgovor, odnosno odbrambeni štit i zaklon iza koga pljačkaju, otimaju i bahate se! Usvajaju zakone koje ne sprovode, institucije postoje samo na papiru, a jasno pokazuju da nemaju namere da usvoje i sprovedu ni jednu jedinu vrednost tipa slobode mišljenja i govora, nezavisnog sudstva, fer i slobodnih izbora i minimalnih postulata demokratije uopšte! Njima je bitno da se sačuva vlast po svaku cenu makar ona bila i priznanje KiM!
Dačićeva priča o tome da Kosovo nikada neće biti članica UN je potpuno nebitna, jer država može postojati i bez članstva u bilo kojoj međunarodnoj organizaciji. Dobro je da jeste, ali nije neophodno. Kosmet će, kada sa Srbijom uspostavi “normalizaciju” odnosa, zartažiti ujedinjenje sa Albanijom i to niko ne može da spreči. Time će i ono biti članica UN u okviru Velike Albanije. Da li će to biti posle 1 ili 5 godina od potpisivanja “normalizacije” sa Srbijom, potpuno je nebitno.

EU= Nato. Ko to ne shvata, stvarno je budala. Tu nema razlike u politikama. Da li su možda Nemačka ili Francuske nešto drugo kao članica Natoa ili kao članica EU. Nije. Potpuno je isto. Samo ovda nama Vučića koji nam predstavlja da ima razlike i laže nas.
Da bismo sačuvali mogućnost povratka Kosmeta u sastav Srbije
moramo u Skupštini Srbije proglasiti okupaciju dela Srbije na Kosovu i Metohiji od strane Nato pakta. To nije poziv na rat već konstatovanje činjeničnog stanja.
Prihvatanje “Realnosti” je najpodmuklija priča koju protura Vučić. Jedina realnost je da mi imamo Rezoluciju 1244.
Nacija koja nije spremna da se bori, ne zaslužuje ni da postoji.
Sa uništenom vojskom mi smo niko i ništa, a sa ovakvom ekonomijom mi smo daleko ispod nule.
Rezolucija 1244 ima supermaciju nad svim ostalim dokumentima. Vučić nema zabranu ni parlamenta, ni ostalih bitnih institucija ove države da radi to što radi. Niko mu nije odredio šta i dokle može da ide. Ne polaže račun nikome u državi. Nikoga ne obaveštava šta je potpisao ili na šta je usmeno pristao. Potpuno je uzurpirao sve institucije Sistema.
Parlament bi trebalo da je taj koji mu daje okvire u okviru kojih može da pregovara. On parlament ništa ne pita, niti bilo kome polaže račune. Njegova uloga je kao Predsednika države uglavnom protokolarna kada bi Srbija bila normalna država. Pošto to Srbija očigledno to nije, već polako klizi ka otvorenoj diktaturi, onda je normalna uzurpacija vlasti od strane Vučića. To zapadu odgovara iz prostog razloga da kada bi u Srbiji postojala podela vlasti između zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, onda ne bi mogao da protura svoju volju bez jakog otpora institucija sistema.
Priznavanja Kosmeta je za zapad proces i njima se sada žuri. Ako Vučić neće da potpiše, ima ko hoće. Dovoljno je raznoraznih izroda i idiota u srpskoji politici.
U ovom trenutku rešavanje Kosova znači prihvatanje samo onoga što nato i amerika traže, a to je saglasnost Srbije da je Kosmet ratni plen zapada. To je interes velike albanije i zapada. Kakva će biti sudbina Sba na Kosmetu u7 državi u kojoj vladaju zlikovci kao Tači i Haradinaj?
Vučić se pridružuje u stvaranju Velike Albanije i time ugrožava i Republiku Srpsku i Grčku i Makedoniju.
To je poruka slabosti i zna se kako prolazi država koja se odriče
Kako prolazi nacija koja se odriče svog identiteta, osnova na kojoj počiva?
Kosovsko pitanje je pitanje smisla našeg postojanja.
„Kako da ličimo na zapad i kako da nas prihvate?“ O tome imbecilno razmišlja Vučić i svi oni koji ga podržavaju.
Raznorazna poglavlja koja Srbija treba da ispuni(otvorena, neotvorena i zatvorena), a njih ima ko zna koliko, kojima pokušavamo da ličimo na zapad, pa da nas oni kao prihvate ( u stvari nikad ) potiru ono što jesmo i što nas je kroz vekove održalo. Poglavlja služe da kada ih „ispunimo“ izgubimo svoj identitet i ubrzamo put u nestajanje, u ništavilo i izgubimo smisao svog postojanja. Kada ih ispunimo nestaćemo ne samo kao narod, već kao ljudi. Od nas neće ostati ništa što bi bilo vredno pomena.
Ko ocenjuje naše preumljenje kroz poglavlja? Raznorazna zapadna ološ koja upućuje pohvale za uništavanje Srbije i srpskog naroda, a pokude za nedovoljnu brzinu uništavanja.
Šta je mudro, šta je pametno za Srbiju, to određuju Brisel i Amerika, Svetska banka i MMF, a mi to treba samo da prihvatimo i sprovedemo. To ova nam domaća ološ radi.
Na kraju možemo reći samo jedno - Preci naši, nismo vas dostojni.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10199
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10425
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17427
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9698
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo