17
pon, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Politički oblik vladavine krupnog kapitala nad ljudima domaće kleptokrate nazivaju „demokratijom“. Zaista , moramo svi biti idioti da bismo poverovali u takve laži. Uostalom, da smo idioti potvrđuju sledeći podaci.

photo entertainment ilustracije Kradja 01 u 748505635Statistika je objavila da u Srbiji ima oko 7 300 000 stanovnika. Prema broju stanovnika, neverovatno je da je biračko telo Srbije ima 6 800 000 punoletnih građana ( prethodni podaci za ove izbore su bili još fantastičniji, odnosno oko 7 100 000 punoletnih građana ). Ako se zna da je maloletnih lica u Srbiji preko 1 400 000, to znači da nije moguć broj veći od 5 900 000 punoletnih građana. U ovom slučaju postoji više od 900 000 „mrtvih duša“. Po neverovatnim rezultatima „izbora“ , veoma dobro se vidi kome su oni otišli.

Za nas su gotovo nemogući podaci da je URS uopšte prešao cenzus, kao i to da je koalicija oko SPS-a dobila i jedan jedini procenat preko 6 %. Da je Dačić znao da će sam dobiti preko 5%, na izbore bi izašao sam.

Uvođenjem 900 000 „mrtvih duša“ je podignut cenzus za ulazak u parlament. Po podacima RIK-a da je na izbore izašlo 59 % upisanih birača, proizilazi da je bez ovih 900 000 nepostojećih ljudi, na izbore izašlo manje od 3 000 000 ljudi. Za izborni cenzus po ovim podacima je dovoljan broj od 150 000 glasača, dok je izborni cenzus sa uključenih 900 000 mrtvih duša dignut na  preko 190 000. Upravo iz tih razloga SRS i Dveri nisu i neće preći cenzus.

Ovim je skoro potpuno eliminisana bilo kakva opozicija, ako se za DSS može reći da je opozicija postojećem režimu. Time je zapad ostvario potpunu kontrolu nad srpskim parlamentom. Potpuno je nebitno ko će sa kim formirati parlamentarnu većinu. Potpunom kontrolom parlamenta zapad je ostvario skoro apsolutno jedinstvo srpskih kompradora. Sada se bez i jedne reči kritike može promeniti Ustav Srbije ( potrebna 2/3 većina za promenu Ustava) , kao i nepotrebnost referenduma za ulazak Srbije u NATO pakt. Dovoljna je kvalifikovana većina u srpskom parlamentu.

Ne zaboravimo da je i 2008.god. falsifikovana volja građana i da je srpsko društvo modelirano po tom falsifikatu. Evrounijate su falsifikovanjem i ovih izbora ostvarile potpuno evrounijatsko jedinstvo.

Do sada smo koračali prema ambisu, a sada trčimo prema njemu, gde nas vode dvorske lude zapada. Ne možemo da verujemo da je iko normalan dao glas nekome ko je doveo zemlju na ivicu ambisa. Sada se takva ubilačka politika prema građanima Srbije nastavlja u još bržem ritmu. Bezalternativci dobijaju još veći vetar u leđa uz pomoć preokrenute istine, kako bi svi zajedno rastočili Srbiju po svim njenim šavovima, uništili je ekonomski, politički,moralno i  vojno je gurnuli u naručje zločinačkog Nato pakta kako bi postali deo plaćeničke mašinerije profesionalnih ubica kojima nikada nije dosta prolivanja krvi.

Uskoro će se vladajući režim obrušiti na menjanje svega onoga što smo kao narod bili, kako bi od patrljaka Srbije i srpskog naroda, preoblikovali nekakve nove Evropljane. Pretvoriće nas sve, ulaskom u EU, u đubretarsku radnu snagu Evrope.

Evidentno da je ova kleptokratsko-kompradorska vlast stavila klasne interese iznad nacionalnih interesa.  Poništavanjem pravih vrednosti , stvario se sveobuhvatni idiotizam koji je došao do izražaja na ovim izborima. Umesto da budu kažnjene, evrounijatske partije su doživele trijumf , bez obzira na nemogućnost pravih izbora, jer izbor između istog nije izbor. Naučna fantastika je doživela pravi trijumf, a realnost će biti još gora, nego ova prethodna. Na stranu  to što je potpunom medijskom blokadom i zakonima onemogućeno postojenje bilo kakve partije koja nije po volji vladajućem režimu.

Uništavanje zemlje biće nastavljeno još ubrzanijim odvajanjem Vojvodine i Raške oblasti od Srbije. Narko mafijaši sa Kosmeta samo treba da skinu fusnotu i dobili su državu. To im je prošla vlast ( i buduća) obezbedila.

Puštanjem u izborni cirkus KP Joške Broza koji je sve učinio kako ne bi ni slučajno ušao u parlament, parlament je ostao bez ikakve leve opozicije. Ništa ga više ne sprečava da bez ikakve kritike donosi još, po srpski narod nakaradnije zakone koji će ga približiti vrhovnom briselskom božanstvu.

Voleli bismo da grešimo u našim predviđanjima.

DOĐITE I PRIDRUŽITE NAM SE , SADA VAM JE VALJDA JASNO U KAKVOM SISTEMU ŽIVITE !!!

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10661
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10934
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17923
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10071
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo