24
pet, sep
×

Greška

Strange, but missing GJFields library for /home/kps/public_html/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields

Creative Commons лиценца

  Ovaj portal i njegov sadržaj, licencirani su pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Sbija.  

Web sajt http://www.kps.rs je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je realizovan u svrhu prisustva na Internetu. Sajt kps.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i slobodnih sadržaja drugih medija, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišcenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišcenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega. KPS (Komunistička Partija Srbije) zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. Korišćenjem bilo kog sadržaja na kps.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.


Ograničeno korišcenje
Sadržaji kps.rs sajta u potpunom su vlasništvu KPS. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja Sekretarijata KPS, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe . Bilo koje ime ili robna marka objavljeni na ovom sajtu uključujući ime KPS ne može biti inkorporano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja KPS (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Odricanje od prava
Sadržaji i informacije na sajtu kps.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i KPS veruje da su tačni. KPS ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta. Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava
Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta kps.rs , bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je koristiti vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je " informacija preuzeta sa sajta www.kps.rs kao i ime autora dotičnog sadržaja ", osim u slučaju preuzimanja sadršaja u kojima se kao autor navodi "Sekretarijat KPS" i za koje je potrebno pribaviti pismenu saglasnost od strane Komunističke Partije Srbije (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Linkovi
KPS ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana sajta. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da KPS na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih sajtova ili strana.

Nadležnost suda
Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. KPS zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

POLITIKA PRIVATNOSTI
E-mail adrese prijavljenih korisnika servisa na ovom Web sajtu ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima. Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) necemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.

Sekretarijat za informisanje KPS

* Zakon o autorskim i srodnim pravima: klikni ovde

Komentar (0) Hits: 9711

 

Creative Commons лиценца

  Ovaj portal i njegov sadržaj, licencirani su pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Sbija.  

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje naziv, logografičke, tekstualne, programske, multimedijalne i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. Takođe, sadržaj ovog Web sajta (kao i svih sadržaja objavljenih od strane Komunističke Partije Srbije - KPS) kreiran je i po preporukama Creative Commons licence.
Sadržaj koji se nalazi u sklopu projekata u vlasništvu KPS, a koji je pod autorskim pravima van jurisdikcije KPS, postavljen je na osnovu mogućnosti deljenja sadržaja putem referenciranja ka autoru ili izvoru sadržaja (putem RSS sistema, kao i ostalih vidova deljenja sadržaja na osnovu referenciranja na izvor informacije, odnosno na vlasnika autorskih prava nad preuzetim sadržajem).

Uslučaju objavljivanja nekog od sadržaja u sklopu projekata u vlasništvu KPS, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medijum), obavezno je pružiti informaciju u adekvatnom obliku o tome da je "sadržaj preuzet sa sajta u vlasništvu KPS - www.kps.rs kao i ime autora sadržaja" (govor ili tekst, a u slučaju drugog sajta ili mailing liste - link do sajta www.kps.rs ), sem u slučaju sadržaja koji su eksplicitno obeleženi da nije moguće njihovo korišćenje bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava. Sadržaji koji za ime autora imaju "Sekretarijat KPS" su zaštićeni i za njihovo objavljivanje (u celosti ili u delovima) je potrebno pribaviti pismenu saglasnost KPS. Sistem deljenja sadržaja po RSS principu moguće je slobodno prenositi prema pravilima deljenja sadržaja koja postoje u RSS sistemu.

U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekršilac može očekivati prekršajnu prijavu u skladu sa važećim zakonima.

Sekretarijat za informisanje KPS

* Zakon o autorskim i srodnim pracima: klikni ovde

 

Komentar (0) Hits: 9089
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 8163
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 8245
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 14351
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 8024
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

još iz kategorije...

Izdvajamo