01
pet, mar

Prava i uslovi
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Creative Commons лиценца

  Ovaj portal i njegov sadržaj, licencirani su pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Sbija.  

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje naziv, logografičke, tekstualne, programske, multimedijalne i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. Takođe, sadržaj ovog Web sajta (kao i svih sadržaja objavljenih od strane Komunističke Partije Srbije - KPS) kreiran je i po preporukama Creative Commons licence.
Sadržaj koji se nalazi u sklopu projekata u vlasništvu KPS, a koji je pod autorskim pravima van jurisdikcije KPS, postavljen je na osnovu mogućnosti deljenja sadržaja putem referenciranja ka autoru ili izvoru sadržaja (putem RSS sistema, kao i ostalih vidova deljenja sadržaja na osnovu referenciranja na izvor informacije, odnosno na vlasnika autorskih prava nad preuzetim sadržajem).

Uslučaju objavljivanja nekog od sadržaja u sklopu projekata u vlasništvu KPS, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medijum), obavezno je pružiti informaciju u adekvatnom obliku o tome da je "sadržaj preuzet sa sajta u vlasništvu KPS - www.kps.rs kao i ime autora sadržaja" (govor ili tekst, a u slučaju drugog sajta ili mailing liste - link do sajta www.kps.rs ), sem u slučaju sadržaja koji su eksplicitno obeleženi da nije moguće njihovo korišćenje bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava. Sadržaji koji za ime autora imaju "Sekretarijat KPS" su zaštićeni i za njihovo objavljivanje (u celosti ili u delovima) je potrebno pribaviti pismenu saglasnost KPS. Sistem deljenja sadržaja po RSS principu moguće je slobodno prenositi prema pravilima deljenja sadržaja koja postoje u RSS sistemu.

U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekršilac može očekivati prekršajnu prijavu u skladu sa važećim zakonima.

Sekretarijat za informisanje KPS

* Zakon o autorskim i srodnim pracima: klikni ovde

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10146
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10373
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17375
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9648
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

još iz kategorije...

Izdvajamo