16
uto, apr

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

arbeit macht frei 1"Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega!“. Ovo su reči mudrog  Petra Petrovića Njegoša. Ništa se ni danas nije promenilo, samo što danas u Srbiji imamo malo noviji evolutivni oblik pojma „peta kolona“. Njeni savremeni pripadnici rade za novac i mrvicu podaničke „vlasti“, tako da je pojam izdaje danas je poprimio kvalitativno novi, neuporedivo gnusniji i opasniji, po interese naroda, oblik.

Današnja peta kolona su pre svega vođstva političkih stranaka koji su kupljeni ili ucenjeni od strane zapada, usmereni da  rade protiv interesa naroda nad kojim vladaju i prave sprdačinu nad svim temeljnim vrednostima na kojima narod i otadžbina počivaju. Valjda je najgori vrhunac veleizdaje kada „vražji kot“ u licu predstavnika vlasti javno govori kako se nama Srbima mora promeniti svest. Nismo dovoljno dobri za Novi svetski poredak. Nismo bili dovoljno dobri ni za Hitlerov Novi svetski poredak, nismo ni za ovaj Novi svetski poredak koji je samo nastavljač prethodnog, Hitlerovog.

Kada jedan narod izgubi slobodu, pod uslovom da preživi, postaje odličan genetski materijal za stvaranje novih nacija.

Ova konstatacija odslikava sudbinu srpskog naroda kroz vekove. Nažalost, u današnje vreme sudbina srpskog naroda je više nego mračna. Srbija je okupirana politički, ekonomski i vojno. To su dovoljni razlozi da se preko kvislinga krene u poništavanje srpskog nacionalnog bića kroz poništavanje  i prevrednovanje srpske istorije kako bi se izmenila svest postojećih i budućih srpskih naraštaja i kako bi se stvorila evrounijatska, odnosno evropoturčena nacija otrgnuta...

arbeit macht frei 1

"Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega!“. Ovo su reči mudrog  Petra Petrovića Njegoša. Ništa se ni danas nije promenilo, samo što danas u Srbiji imamo malo noviji evolutivni oblik pojma „peta kolona“. Njeni savremeni pripadnici rade za novac i mrvicu podaničke „vlasti“, tako da je pojam izdaje danas je poprimio kvalitativno novi, neuporedivo gnusniji i opasniji, po interese naroda, oblik.

Današnja peta kolona su pre svega vođstva političkih stranaka koji su kupljeni ili ucenjeni od strane zapada, usmereni da  rade protiv interesa naroda nad kojim vladaju i prave sprdačinu nad svim temeljnim vrednostima na kojima narod i otadžbina počivaju. Valjda je najgori vrhunac veleizdaje kada „vražji kot“ u licu predstavnika vlasti javno govori kako se nama Srbima mora promeniti svest. Nismo dovoljno dobri za Novi svetski poredak. Nismo bili dovoljno dobri ni za Hitlerov Novi svetski poredak, nismo ni za ovaj Novi svetski poredak koji je samo nastavljač prethodnog, Hitlerovog.

Kada jedan narod izgubi slobodu, pod uslovom da preživi, postaje odličan genetski materijal za stvaranje novih nacija.

Ova konstatacija odslikava sudbinu srpskog naroda kroz vekove. Nažalost, u današnje vreme sudbina srpskog naroda je više nego mračna. Srbija je okupirana politički, ekonomski i vojno. To su dovoljni razlozi da se preko kvislinga krene u poništavanje srpskog nacionalnog bića kroz poništavanje  i prevrednovanje srpske istorije kako bi se izmenila svest postojećih i budućih srpskih naraštaja i kako bi se stvorila evrounijatska, odnosno evropoturčena nacija otrgnuta od svojih etničkih i etičkih korena na kojima počiva, jednom rečju svi mi građani Srbije treba da postanemo Evropoturice.

 Ono što je vidljivo na svakom koraku je zatiranje ćirilice kao jedinog srpskog pisma. Latinicom se ne mogu precizno izraziti misli na srpskom jeziku kao što to možemo na ćirilici. Latinica nije dovoljno precizna. Cela Srbija je okupirana latinicom. Samo se još groblja dobro drže. Tu su jedina mesta gde ćirilica dominira. Zar ćirilicu u Srbiji treba jedino da brane grobovi? Kad nestanu grobovi, ni ćirilice više neće biti. Umesto da ćirilica bude zakonom zaštićena, ona se voljom srpskih izdajnika zatire. Bednici misle da će više biti Europljani ako zaborave ćirilicu.

Obaveza budućih članica Europske unije je da slede politiku koju EU nameću najjače zemlje Unije, odnosno politiku koju diktira krupan zapadni kapital. Opšte je poznato da je politika kurva ekonomije. Zbog tog kurvanja u međunarodnim odnosima ne postoje ni pravo ni pravda, već isključivo sila. Srbija je definitivno poražena onog časa kada su građanima Srbije zapadni okupatori nametnuli odnarođenu Evropoturčenu izdajničku i poslušničku vlast koja je Srbiju dovela tu gde se sada nalazimo – NA RUBU POTPUNE PROPASTI I EKONOMSKE I POLITIČKE.

Kako drugačije tumačiti sramotnu odluku srpskih kvislinga da se pridruži sankcijama EU prema bratskoj Belorusiji? Potpuni moralni pad ljudi koji vode Srbiju, ljudska ološ koja nije imala ni jedan jedini razlog za takav čin. MI, KPS, se izvinjavamo beloruskom narodu i rukovodstvu, jer to nije naše mišljenje i volja, jer treba da znaju da nikada nećemo zaboravti svu pomoć koju je Belorusija pružala srpskom narodu za vreme divljačke agresije Nato zlikovaca na Srbiju 1999 god. Politika koju vode srpski kvislinzi je duboko u suprotnosti sa interesima srpskog naroda, a pogotovo sa prekidanjem svih veza sa vekovnim saveznicima i okretanje ka srpskim neprijateljima i služenja njima. Bratski beloruski narod treba da zna da se KPS  kao i većina građana Srbije nikada neće odreći prijateljstva sa vekovnim srpskim prijateljima koje vidi u beloruskom narodu. Nas spajaju ista duhovne, etičke i moralne vrednosti koje nemaju gotovo nikakve dodirne tačke sa zapadnim „vrednostima“.

O sankcijama koje je „srpska vlast“ nametnula  sirijskom narodu i državi Siriji, ne treba trošiti reči. Čime su nas to sirijski narod i država uvredili da moramo da se pridružimo zapadnim bitangama u nametnutim sankcijama? Zar je sirijski narod i rukovodstvo trebalo da bude poklan od Al kaide i sličnog fašističkog ološa da bi zapad bio zadovoljan. Gde je granica ponižavanja srpskog naroda i svih građana Srbije? Ova vlast ni da zucne protiv zapada koji podržava, plaća, obučava i naoružava islamske fašiste koji terorišu bratski sirijski narod. Zar je posrnuće bitangi na vlasti i u lažnoj srpskoj opoziciji toliko da ako ne mogu i ne smeju da pomognu ugroženom sirijskom narodu, bar kažu nešto u korist bliskog i toliko napaćenog sirijskog naroda.  

Šta reći o tome da Srbija mora da sledi politiku EU u konfrotaciji sa Ruskom federacijom. Koliki je interes srpskog naroda da postane neprijatelj ruskom narodu? To nije interes srpskog naroda, ali jeste interes novih evrojaničara koji upravljaju ovom ubogom zemljom. Zbog ličnih interesa, zbog ucena, jer su prodali dušu zapadnom đavolu za male pare, pa sad srpski narod plaća cenu izdaje nacionalnih interesa Evropoturica na vlasti i u lažnoj opoziciji, nije isključeno da srpski narod postane topovsko meso zapada na svim tačkama sukoba zapada sa slobodnim zemljama i narodima. Na žalost, nije isključeno da zbog sulude politike odnarođenih zlotvora na vlasti, srpski vojnici budu poslati u borbu protiv bratskog ruskog naroda. Ovo nije fatamorgana. To sledi iz uslova priključenja EU.

Sve je moguće očekivati od srpskih kvislinga, pa čak i to da Srbija primenjuje merila koja su istovetna merilima EU prema otetoj srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija. Pošto je zapad oteo i priznao kao nezavisnu državu KiM, tako isto očekuje da se ponaša Srbija prema svome otetom delu, odnosno ne kao prema svojoj pokrajini, već  kao prema nezavisnoj državi.  I Srbija se ponaša onako kako to od nje očekuje zapad. Jedino ispravno je bilo proglasiti u skupštini Republike Srbije KiM delom okupirane srpske teritorije koja će biti vraćena kad tad pod pravni i državni subjektivitet Republike Srbije.

Svi takozvani „pregovori“ u Briselu se odnose na dobar tajming  priznanja nezavisnosti KiM-a do sledećeg koraka, stvaranja Velike Albanije. Šiptarski narko dileri i trgovci srpskim organima mogu da budu prezadovoljni, srpske evropoturice im prave Veliku Albaniju.

 Svaka država ima tri stuba na kojima počiva, a to su sudska, izvršna i zakonodavna vlast. Pošto je Srbija voljom srpskih izdajnika predala izvršnu vlast  šiptarskim narkodilerima i ubicama, na red je došla zakonodavna. Posle nje  je došla na red sudska vlast kao poslednji bastion države Srbije na KiM. Srpskom narodu se nameću zakoni Nato države Kosovo i potpuno se briše bilo kakav pravni sistem Republike Srbije. Poslednjom rundom takozvanih Briselskih pregovora ukidaju se u potpunosti pravosudne institucije Pokrajine KiM. Zajednički višemesečni „rad“ zapadnih zlotvora i srpskih evropoturica u razaranju Ustava Srbije, dao je rezultat – Republika Srbija više ne stanuje na KiM. Time su rođene državne institucije Srbije dale odlučujući doprinos stvaranja Velike Albanije. Bitange na vlasti su amputirale deo državne teritorije Srbije.

Kao nacionalno odgovorna i državotvorna partija KPS nikada neće priznati ni jedan jedini akt koji je usmeren protiv celovitosti Srbije, jer je Srbija okupirana zemlja i nikakvi sporazumi, dogovori i slične budalaštine nisu obavezujući akti za KPS. Pošto je Nenarodna skupština Republike Srbije aminovala sve budalaštine evropoturica, smatramo da je Skupština postala saučesnik u stvaranju Velike Albanije i da će svi poslanici koji su to omogućili odgovarati za veleizdaju.

{facebookpopup}

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10339
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10545
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17543
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9805
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo