23
ned, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PARADA-PONOSA-nekad-i-sad 134951201427Šta sve spaja SPS, PS, DS, njihove omladince, SNS, LDP, LSV, Penzionersku partiju, itd sa estradnim homoseksualnim paraderima? Ništa, sem zajedničkog gazde.Krupni zapadni kapital diriguje svima njima, a oni su samo pajaci u ovoj predstavi. Običan dekor.

Srpski vlastodršci su postali najveća pretnja opstanku građana Srbije. Uništavanje normalne porodice, što je cilj zapada, postaje primarni cilj srpskih kvislinga.

Profesionalni estradni pederi i lezbejke defiluju po „proevropskim“ medijima i kukaju kako su im ugrožena „prava“ na različitost. Očito da tu populaciju ne pogađaju ni nezaposlenost, ni beznađe, ni bezperspektivnost, ni gubitak teritorija, ni robovski položaj u kome se nalaze građani Srbije. Njih pogađa samo nedostatak našeg divljenja prema njima i što ne mogu da nas maltretiraju svojim izopačenostima 365 dana u godini. Zar im iko brani da rade šta žele između sebe. Svesni su da je gen koji kontroliše seksualno opredeljenje samo u jednom malom promilu degenerisan kod homoseksualaca, a da mnogo veći procenat homoseksualaca su po opredeljenju pederi, a ne po genetskoj određenosti.

U nama normalnim ljudima postoji genetsko usađeno gađenje prema seksu sa osobom istog pola. Priroda se

PARADA-PONOSA-nekad-i-sad 134951201427Šta sve spaja SPS, PS, DS, njihove omladince, SNS, LDP, LSV, Penzionersku partiju, itd sa estradnim homoseksualnim paraderima? Ništa, sem zajedničkog gazde.Krupni zapadni kapital diriguje svima njima, a oni su samo pajaci u ovoj predstavi. Običan dekor.

Srpski vlastodršci su postali najveća pretnja opstanku građana Srbije. Uništavanje normalne porodice, što je cilj zapada, postaje primarni cilj srpskih kvislinga.

Profesionalni estradni pederi i lezbejke defiluju po „proevropskim“ medijima i kukaju kako su im ugrožena "prava" na različitost. Očito da tu populaciju ne pogađaju ni nezaposlenost, ni beznađe, ni bezperspektivnost, ni gubitak teritorija, ni robovski položaj u kome se nalaze građani Srbije. Njih pogađa samo nedostatak našeg divljenja prema njima i što ne mogu da nas maltretiraju svojim izopačenostima 365 dana u godini. Zar im iko brani da rade šta žele između sebe. Svesni su da je gen koji kontroliše seksualno opredeljenje samo u jednom malom promilu degenerisan kod homoseksualaca, a da mnogo veći procenat homoseksualaca su po opredeljenju pederi, a ne po genetskoj određenosti.

U nama normalnim ljudima postoji genetsko usađeno gađenje prema seksu sa osobom istog pola. Priroda se pobrinula da ljudska populacija ne izgubi osećaj za normalnu muško-žensku vezu. Besomučna homoseksualna propaganda na zapadu daje rezultate takve da homoseksualnost postaje poželjan oblik seksualnosti. Upravo ovo pokazuje dekadenciju i degenerisanost zapadne civilizacije, kao direktnu posledicu degenerisnosti kapitalističkog sistema. Homoseksualnost nije problem. Uvek je bilo i uvek će biti homoseksualaca, problem je kapitalizam zapadnog tipa koji forsira homoseksualnost kao poželjan oblik seksualnosti. Krajnji rezultat takvog „razvoja“ je neminovna propast takvog društva. Državni pederizam označava neminovan brzi kraj takvog društva.  

Odavno je zapad izgubio svaki instikt samoodržanja. Nikakve vrednosti njemu nisu bliske sem onih kojima se ostvaruje profit. Svaka pora ljudskog života u kapitalizmu je podložna ostvarenju profita, čak i one kojima po svojoj suštini nije tu mesto.

Homoseksualna veza nije životvorna veza, već jalova veza. Krupan zapadni kapital je u homoseksualizmu video basnoslovnu mogućnost zarade i zato forsira takav odnos kako bi iz tog degenerisanog odnosa izvlačio profit. Pošto je sve u funkciji ostvarenja profita, čak se i ženska materica iznajmljuije za od 90 000 – 200 000 evra kako bi dobrostojeće pederske zajednice mogle dobiti „potomstvo“. To je jedini razlog da ćete na paradi srama videti estradne pedere i lezbejke, kao i pripadnike kvislinške vlasti. Sve njih spaja služenje krupnom zapadnom kapitalu.

Pošto je takav odnos jalov, zašto ne bi bilo moguće dozvoliti brak između oca i sina, majke i ćerke, brata i brata, dede i unuka i babe i unuke. Pošto bez prestanka pederi trube kako među njima cveta ljubav, zar ne bi bilo logično da ako se tri pedera ili lezbejke vole da sklope trojni brak između sebe, ili čak i više od obog broja.

Društvo sebe štiti od degeneracije tako što brani brak između bliskih srodnika. Jalova homoseksualna veza može imati bilo kakav srodnički odnos, jer ne proizvodi novi život.

Nisu bolesni homoseksualci, bolestan je sistem koji pokušava da izjednači u pravima i obavezama životvornu porodicu sa jalovom karikaturom porodice. Ma koliko se homoseksualci I homoseksualke upinjali da njihova veza liči na normalnu heteroseksualnu vezu, ona to ne može po svojoj suštini da bude, jer se priroda pobrinula za razlike između žena I muškaraca. Za zdravo potomstvo je izuzetno bitno da imaju I majku I oca.

Nametanje homoseksualnog braka od strane degenerisanog kapitalizma utiče negativno na sve pore života jednog društva.Kada bismo svi mi bili homoseksualci, takvo društvo ne bi moglo da opstane duže od jedne generacije.

Degenerisani oblik društva kao što je kapitalizam je direktno usmeren na razbijanje porodice, jer je upravo porodica poslednja brana slomu svih vrednosti, jer upravo humanizam, poštovanje osnovnih komunističkih postulata na kojma počivaju normalne porodice može samo da oplemeni članove porodice kako bi bili što bolji ljudi. Kada bismo na porodicu primenili osnovne kapitalističke postulate, kao što su konkurencija među članovima porodice ili na primer čovek je čoveku vuk, takva porodica ne bi mogla da opstane.

Pošto je mnogo toga u kapitalizmu okrenuto naglavačke, onda nije ni čudo da je imenica „ponos“ postala sinonim za jalovu, izopačenu, neživotvornu homoseksualnu vezu. Zar iko može biti „ponosan“ što je u takvoj vezi? Zar su roditelji bilo kog homoseksualca „ponosni“ na svoje dete?

Kada se iz pojma braka izbaci pojam živorodnosti onda ostaje jalova ljuštura u koju zapadni zakonodavac pod pritiskom krupnog kapitala gura svakakve nastranosti i izopačenosti. Sve to svodi pod kategoriju „ljudskih prava“. Bilo kakva pobuna protiv toga ,kao vapaj onog dela društva koji nije izgubio instikt samoodržanja, izaziva odmazdu krupnog kapitala i vlasti koja mu služi nad tim delom društva kao homofobičnog, nazadnog, zaostalog, itd.

Pedersko maltretiranje se proteglo na celu nedelju, a sve je to plaćeno iz budžeta države, a svoj vrhunac će dostići angažovanjem enormnih sredstava za "ponosnu” šetnju. Bolje da su te pare upotrebljene na suzbijanje “bele kuge”, nego na promociju nastranosti. Ovim se srpska vlast I njeni pederski štićenici otvoreno izruguju celoj srpskoj naciji, poništavaju osnovne životne principe, relativizuju sam pojam života.

Iako ima podršku vladajućeg soja, lažna opozicija Demokratska stranka, da bi se dodvorila zapadnim satrapima, ide korak dalje. Za razliku od SNS-a I njima odanih satelita, “demokrate” na peder – bal pozivaju I sve svoje članstvo da aktivno uzme učešće na “paradi”. Mi im predlažemo da naprave vozić na čijem će čelu biti ministar Tasovac, pa neka svi zajedno još više uživaju u takvoj “vožnji”.

Marksovo pismo Engelsu od 22.juna 1867.god. pokazuje stav Marksa prema homoseksualizmu. Potpuna je laž da su samo desničari protiv estradnog homoseksualizma. Protiv toga je svaki normalan čovek kome je stalo do održanja ljudske vrste.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10695
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10968
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17951
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10100
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo