26
pon, feb

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

nato-EU_025

Nažalost, nemamo drugi, približniji opis ove kompradorske vlasti koja je imala hrabrosti da pozove NATO gadove u Beograd i da zajedno pljunu u lice srpskom narodu i svim građanima Srbije koji su na svojoj koži osetili svu surovost najvećeg svetskog zlikovca koji se zove NATO pakt. Nikakva moralna ograničenja okupatori i njihove sluge nisu imali kada im je palo na pamet da ovaj skup ubica i zlotvora okupe na jednom mestu. Gađenje koje osećamo prema svima njima rečima ne možemo opisati. Već odavno govorimo da je ova vlast i lažna opozicija spremna na svakakve gadosti  prema srpskom narodu kako bi se što pre uvukla u guzicu zapadnog ološa. Pa zar ne vide srpski vlastodršci da nam je ta ista NATO ološ kojoj teže da se pridruže u bankrotiranoj Evropskoj uniji oduzela pravo na život dostojan ljudi. Direktno su pobili i ranili oko 10 000 građana Srbije, a osiromašenim uranijumom uništavaju mnoge još nerođene generacije građana Srbije. Drugi naziv za sve one koji bi da uvuku Srbiju u NATO pakt od MORALNIH NAKAZA mi nemamo.

Gotovo da ne postoji dan posle 2.svetskog rata, a da NATO pakt nije bio u ratu sa nekim.

Ne bismo mogli da posmatramo NATO pakt izolovano od pravca kretanja zapadnog kapitalizma. Jednostavno, NATO pakt služi da ostvaruje ekonomske i političke interese zapadne plutokratije nad drugim zemljama i narodima, kada ekonomski pritisci i političke ucene ne daju rezultate. Upravo oružje kojom raspolaže NATO mora da se potroši kako bi se ponovo napravilo novo oružje koje će doneti profit vlasnicima akcija zapadne vojne industrije. To je isto tako veliki motiv vlasnika akcija da se na nesreći mnogih naroda oplođuje njihov krvavi novac. SIGURAN I ISPLATIV POSAO. Kada spojite profit vlasnika akcija fabrika oružja na zapadu i tržnju da poseduje i kontroliše prirodne resurse, onda dobijate Libiju, Srbiju, Irak,bivšu SFRJ i mnoge druge države. Nadamo se da nikada neće uspeti da pobede pukovnika Gadafija i da će narod Libije i njegovo rukovodstvo pobediti NATO skotove i njihove podguzne muve iz redova pobunjenika. Ti idioti ne shvataju da gubitkom slobode, libijski narod neće imati ni hleba da jede. Ovo isto se već desilo građanima Srbije.

Sve laži režima da će nam biti bolje padaju u vodu pred činjenicom da smo okupirana zemlja i spolja i iznutra i da bez slobode za građane Srbije neće biti ni hleba. Jedno u odnosu na drugo je direktno proporcionalno.  Tim više ne treba da nas čude odluke srpskih kompradora koje nas vode direktno u propast. Odluka zapada da uništi SFRJ i da dozvoli stvaranje „nezavisnih“ država u kojima će delovi srpskog naroda biti stavljeni pod kontrolu bivše „braće“, samo pokazuju sa kojim je ciljem vođen građanski rat u bivšoj SFRJ.

Satanizacija srpskog naroda nije od juče i ima dugogodišnju predistoriju. Stvaranjem slike o Srbima na zapadu kao krvolocima i zverima koje treba uništiti, omogućila je da niko ne digne glas na zapadu kada je počelo zversko bombardovanje SR Jugoslavije. Sezona lova na Srbe je otpočela i još nije završena. Neverovatno je koiko je para utrošeno sa zapada da bi se u Srbiji instalirala kompradorska vlast i lažna opozicija, kao i gomila NVO finansiranih od zapadne plutokratije koje za cilj imaju sem beskonačne mržnje prema svemu što je srpsko, i potpunu kontrolu nad radom državnih organa.

Svi oni zajedno nas ubeđuju u „realnost“ koju mi svi kao Srbi i građani Srbije treba da prihvatimo. To su sve one gadosti sa zapada koje se promovišu kao nešto poželjno, a srećom po građane Srbije nemaju nikakvu šansu da budu prihvaćene.

Sem ovih „kulturoloških“ „realnosti“ promovišu se i političke „realnosti“ koje srpski neprijatelji promovišu uz pomoć moralnih nakaza i ljudskog smeća iz redova vladajuće većine i lažne opozicije kao što su „priznanje“ „realnosti“ na Kosmetu, potreba da se uđe u bankrotiranu EU, „dobrosusedski“ odnosi sa bivšim republikama SFRJ itd, itd.

Što se tiče tih „realnosti“ samo da se osvrnemo na jednu „realnost“,a to je da je prihvatajući „realnost“ otomanske okupacije jedan deo Srba prihvatio islam. Rezultat svega toga je da nije bilo rata a da su Srbi i Muslimani makar i u jednom bili na istoj strani. Isto se desilo i sa pokatoličenim Srbima. Instrument u borbi velikih sila protiv srpskog naroda i njegovih legitimnih interesa su u velikoj meri bili bivši Srbi. To zaista jeste realnost.

Na kraju se jedino nadamo da će se u borbi protiv zapadne plutokratije naći zajednički interes svih bivših Jugoslovena da svako u svojoj „državi“ izbaci zapadne robovlasnike i njihove domaće pomagače.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10117
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10349
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17353
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9628
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo