15
pon, apr

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Na dušu RTS-a .... Jadan nam je medijski servis.

Povodom 65. godina od ubistva komandanta Jugoslovenske vojske u otadžbini Draže Mihailovića fukncioneri SPO-a Aleksandar Čotrić i Aleksandar Jugović položili cveće na Adi Ciganliji , preneo je RTS.

Izvršenje smrtne presude saradniku Nemačkih okupacionih snaga i saučesniku u ubijanju i progonu Srpskog naroda, RTS naziva UBISTVO. Da nije žalosno bilo bi smešno. Gomila polupismenih novinara se usudjuje da prekraja istoriju i da pri tome ne snose nikakve posledice.

Pokušaji amnestiranja ovog zlikovca su svi od reda propali , ali to ne sprečava njegove idejne naslednike da danas na sve moguće načine veličaju ovog fašistu i ubicu.Nastavlja dalje RTS -Na mestu gde je pogubljen general Draža Mihailović, kod Ružičnjaka na Adi Ciganliji, položeno je cveće povodom 65 godina od ubistva komandanta Jugoslovenske vojske u otadžbini i ministra vojnog, saopšteno je iz Srpskog pokreta obnove.

Vence su položili potpredsednik SPO-a i ministar vera i dijaspore Srđan Srećković, potpredsednik SPO Aleksandar Jugović i funkcioner te stranke i predsednik Republičke asocijacije za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta Aleksandar Čotrić.

Ministar Srećković je rekao da je državna komisija za utvrđivanje činjenica o ubistvu generala vojske Kraljevine Jugoslavije u otadžbini Draže Mihailovića otkrila je da je on likvidiran kod ružičnjaka na Adi Ciganliji, a sigurno je da će uskoro otkriti i na kom mestu se nalaze njegovi posmrtni ostaci.

Srećković je poručio da je današni dan prilika da društvo shvati koliko su bile teške posledice Drugog svetskog rata i da uvidi da mora da izleči posledice tog rata i komunističkog režima koji je posle njega uspostavljen.

Čotrić je najavio pokretanje inicijative da država Srbija 17. jul proglasi Danom sećanja na žrtve komunističkog terora.

Prema njegovim rečima, na današnji dan je ubijen vođa srpske gerile u Drugom svetskom ratu, a da su zajedno sa njim streljani i drugi oficiri.

Svita koja je prisustvovala ovom dogadjaju ima neko svoje moralno opravdanje, a na kraju im je i ovaj fašistički režim to i omogućio, šaljući kao svog predstavnika ministra Srećkovića , nesretna mu majka, koji se ovim činom svrstao u red fašističke kamarile.

Lečenje posledica Komunističkog režima kako kaže ovaj novokomponovani izdajnik, je pri kraju. Sve što su komunisti posle drugog svetskog rata izgradili i stvorili u Jugoslaviji, svrstavajući je tako u red srednje razvijenih država sveta, je rasprodato i uništeno. Ono što sad čine ovi izdajnici se pripisuje komunističkoj diktaturi i time peru svoju savest. Komunistički teror je novi izraz kojim se opisuje posleratno Jugoslovensko društvo , zasnovano na radničkom samoupravljanju i socijalizmu, besplatnom školovanju, besplatnoj zdravstvenoj zaštiti, vrlo dobrom standardu, zemlji koja je bila poštovana u svetu, zemlji koja je imala treći sistem po kvalitetu u Evropi. Demokratija ovih spodoba nije i nikada neće ni biti čak ni mali deo onog kvaliteta življenja koji smo imali pod tom " crvenom diktaturom".

Ceo svet je priznao , pa i tadašnja kraljevska vlada , ko se zapravo bori proziv fašizma u Jugoslaviji. 1944 godine je čak i Kralj okrenuo ledja izdajniku Mihajloviću ... o kakvoj se gerili ovde priča. Ako su nam novinari nepismeni i neškolovani neka bar nešto pročitaju pre nego počnu da pišu i prenose gluposti.

"Ove nevine žrtve zaslužuju da se svake godine prisetimo da su ubijene isključivo iz političkih i ideoloških razloga i da im se ne zna ni tačan broj, ni kako su ubijene, ni gde su sahranjene", rekao je Čotrić.

7-Cetnici_kolju_nepoznatu_zrtvuSlavna junačka istorija četnika Draže Mihajlovića u borbi protiv fašizma?

Jugović istakao je da je zahvaljujući naporima SPO otkrivena 65 godina skrivana istina o tome kako je i gde ubijen general Mihailović.

Nevine žrtve........Čotriću , ko je nevina žrtva? onaj ko drži nož ili onaj na čijem je vratu taj nož , zamena teza je efektna ali ne uvek i pametna stvar.

{youtube}btdTsjzsPaM{/youtube}

Video klip je pripremljen od strane Neo-nacista Srbije,

tako da nas niko ne može optužiti za foto-montažu!

* Svetlo plavi tekst je izvorni tekst RTS-a a tamni tekst je naš komentar .

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10330
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10533
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17531
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9794
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo