26
pon, feb

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Kako nas smanjuju!

Srpska vlast po ko zna koji put ostavlja na cedilu kosovskometohijske Srbe. Po ko zna koji put šiptarski nacisti kidišu na preostale Srbe kako bi ih najurili sa vekovnih ognjišta, pa bi, nažalost, “prosrpski” predsednik Tadić i kamarila oko njga prihvatio “realnost” da Srba na Kosmetu više nema. Ovakvom idiotskom politikom gde uboga zemlja Srbija svakim danom tone u sve dublji ekonomski, društveni, socijalni i politički glib i pred našim očima gubi sve moguće elemente državnosti, a gde svaka vrana može da otkida deo po deo Srbije kako joj se prohte, red je stigao i da šiptarski teroristi i mafijaši dovrše posao i ostvare cilj koji su sebi postavili, a to je da Srbi sa Kosova i Metohije nestanu. Samo kreten može da pomisli da je bilo kakav dogovor sa “državom Kosovo” moguć. Pa tu lažnui državu vode zlikovci, narko bosovi, kasapi Srba, prodavci srpskih organa, psihopate i amnestirani zločinci. Pa sa kim se to “naša” vlast i oko čega dogovara. Očito da su srpski kompradori dobili naređenje od svojih zapadnih mentora da se uspostavi puzajuće priznanje terorističke “države Kosovo” , jer zaboga “mi moramo u Evropu” i “ Život ne može da čeka”, a kosmetskim Srbima život i ne treba. Šiptarski zlikovci će sačuvati glave Srbima, ali će ostale delove prodati zapadnim “kupcima”. Nije ni čudo da je stopirana istraga koju je pokrenuo Dik Marti, jer da je izvršena, možda bi se i saznalo kome su od zapadnih moćnika ugrađeni srpski organi. 

Država koja je isključivo voljom domaćih kompradora izgubila vojsku, nije u mogućnosti da zaštiti ni ovo što je preostalo od Srbije, a kamoli da zaštiti Srbe na Kosmetu i ostalim “bratskim”republikama. Zato “ prosrpski” predsednik izjavljuje da dok šiptarski zlikovci budu ubijali Srbe, on će se “diplomatijom” boriti za njih, jer verovatno i za Tadića “ mir nema alternativu”. Nazovi, srpski predsednik “apeluje” na sve strane u “sukobu” da se uzdrže od nasilja, a ne želi da vidi da Srbi sa Kosmeta nisu izazvali sukob, već su u njega uvučeni. Ovakav “neutralan” stav se može okarakterisati kao klasična veleizdaja.

 

Umesto da odmah zatraži hitan sastanak Saveta bezbednosti i potraži podršku nama naklonjenih zemalja, srpska vlast nečinjenjem ohrabruje šiptarske zlikovce da nastave sa stvaranjem zlikovačke “države”. Ne treba smetnuti sa uma da je zajednički zapadni gazda šiptarske mafije i srpskih vlastodržaca dirigovao i režirao ova događanja na severu Kosmeta, kako bi doprineo što hitnijem iseljvanju Srba iz pokrajine, a da bi time srpski komedijaši na vlasti imali jedan problem manje u svom bezalternativnom putu ka Evropskoj Uniji.  

Ovo je sve logičan sled događaja koji se sprovode kako bi se učvrstio položaj lažne države Kosovo stvorene voljom zapadnog ološa i plaćenih gadova iz “naših”redova. 

Sve ovo što se dešava na Kosmetu je pre svega rezultat “dogovora”  prištinskih zlikovaca i ratnih zločinaca sa nazovi srpskim vlastodršcima. Bilo kakav “dogovor” zapad i šiptari će tumačiti kako oni hoće, jer je poznato da za zapad nikakvi dogovori jednostavno nisu mogući. Nikakav dogovor u vezi Srbije zapad nije ispoštovao.       

Ono što najviše boli to je da vladajuća koalicija sprečava da se u Skupštini Srbije pokrene raspravao Kosuvu i Metohiji kako se ne bi uznemiravali zapadni gospodari i da se ne bi čuo glas istine o dešavanjima u južnoj srpskoj pokrajini. To samo pokazuje u kakvom je očajnom položaju srpski narod i da Srbi ni u Srbiji ni bilo gde drugde ne mogu očekivati bilo kakvu pomoć od strane ove vlasti i lažne opozicije. Kompradorska vlast hrli u zagrljaj srpskim neprijateljima, protivno zdravom razumu. To sve postaje potpuno jasno kada se zna da su za uzvrat zapadni gadovi dozvolili ovoj vlasti da zajedno učestvuju u čerupanju građana i države Srbije. Zbog svih njih se Srbija našla u ovom užasu.

Jedino rešenje je, da ako država Srbija hoće da opstane, pod hitno okretanje srpskim prijateljima koji nisu priznali lažnu Nato državu i ničim nas ne ucenjuju kao što su Rusija, Kina, Indija i veliki broj zemalja u razvoju, a prekid idiotskih nastojanja da se uđe u bankrotiranu Evropsku Uniju.

Najnovija vesti sa Kosmeta pokazuju da su šiptarski gadovi krenuli u obračun sa svakim Srbinom na koga mogu da nađu. Već je povređeno nekoliko Srba u Vitini i Štrpcu.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10116
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10347
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17353
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9628
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo