01
pet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

evropska_srbijaImpotentna deklaracija srpskog parlamenta samo pokazuje dokle je srpska vlast stigla. Stigla je dotle da u svojoj idiotskoj politici čiji je jedini smisao da „ Evropska Unija“ nema alternativu, poslednjim događanjima na Kosmetu, jednostavno više nema gde. Nazad ne može, a napred je provalija. Kako je Srbija pod vođstvom žutih i ostalih ofarbanih, od crnih do lažnih crvenih, uopšte stigla do ovog bezdana?

Moramo se vratiti nešto više od decenije unazad. Tadašnja opozicija, jednom lošem režimu S. Miloševića, je dugo pripremana da preuzme vlast u Srbiji obukom njenih kadrova uz odličnu logistiku i parama zapada u Budimpešti i još nekim mestima. Sve je bilo jako dobro pripremljeno i sinhronizovano spolja i iznutra i S.Milošević je vrlo brzo pao kao zrela kruška.

Elem, sada je trebalo vratiti pare uložene u obaranje Miloševića. Samo je problem bio u tome što je svaki dolar i evro morao biti stiostruko vraćen. To se nije moglo drugačije vratiti sem da Srbija postane kolonija zapada, a građani Srbije moderni robovi. Ovo što zapad radi Grčkoj i prisiljava je da rasproda kompletnu državnu imovinu kako bi namirila samo kamate lihvarima sa zapada, Srbiji je urađeno pre više od decenije. Poklonjeni privredni i prirodni resursi ološu sa zapada uslovili su u sadejstvu sa uništavanjem finansijskog, a pre svega bankarskog sektora, da Srbija naglavačke uleti u moderno robovlasništvo. Srbija je time postala neto izvoznik kapitala, kao i svaka druga kolonija. Uništena industrija je spala na 200 000 ljudi koji u njoj rade i to uglavnom u nisko profitabilnim granama. Poljoprivreda, ostavljena na cedilu, pod kretenoidnom politikom da „ tržište“ određuje cene, obim i količinu proizvoda i da država nema ništa sa tim ,samo pokazuje genocidni karakter ove vlasti prema sopstvenom narodu, jer je sem služenja zapadu i zajedničkog bogaćenja na račun istog tog naroda, ništa drugo i ne interesuje. Opšte je poznato da je sama suština slobodne države samodovoljnost u poljoprivrednoj proizvodnji. Nebrigom „države“ prema poljoprivredi i stočarstvu, zadaje se završni udarac Srbiji.

Zbog toga što su korupcija i kriminal organski deo kapitalističkog društveno-ekonomskog uređenja, nije moguća bilo kakva popravka kapitalizma da bi on bio iole prihvatljiv kao društveno-ekonomsko uređenje. Jednostavno rečeno SOCIJALIZAM, A KASNIJE KOMUNIZAM POSTAJU EGZISTENCIJALNA NUŽNOST ČOVEČANSTVA, što se na primeru Srbije jako dobro vidi.

Gubitak socijalne, obrazovne i gotovo svake druge društvene nadgradnje koja se jedino realno može finansirati iz profita, a koji se ostvaruje isključivo u matrerijalnoj proizvodnji, uslovio je, da bi ova vlast nastavila da funkcioniše, enormno zaduživanje koje ni narednih ko zna koliko generacija ni kamate neće moći da vrate. To jednostavno znači loš život za dugi niz godina. Uostalom, u kojoj je to koloniji običan narod lepo živeo? Ni u jednoj i nikad. Tek kada promenimo društveno uređenje i zbacimo kolonijalni jaram, možemo očekivati bolji život. Svaka druga priča ove vlasti i lažne opozicije je laž.

Srljanje u zagrljaj neprijateljima srpskog naroda, ova vlast se odrekla istinskih prijatelja koji ne mogu biti veći Srbi od Srba. Upravo to je uslovilo da ova vlast uopšte nema manevarskih mogućnosti u odbrani Kosova i Metohije, jer su upravo one zemlje koje su priznale lažnu šiptarsku državu na teritoriji Srbije i postavile na vlast najgore kriminalce i zločince iz redova šiptarskog naroda koji isto tako bespogovorno izvršavaju naređenja svojih zapadnih gazda,upravo su isti oni koji upravljaju jednima i drugima. Smešno je i pretpostaviti da šiptarske vođe rade bilo šta bez odobrenja svojih gazda.

Goloruki srpski narod koji je preostao na Kosovu i Metohiji nema uopšte nikakvu iluziju da mu ovaj režim može u bilo čemu pomoći. Za ovu vlast bi bilo bolje da njeni predstavnici ućute i ne lupetaju, jer ako ne smeju da pomognu Srbima sa Kosmeta, bolje bi bilo da ne odmažu, jer smo se dovoljno naslušali gluposti predstavnika režima koje nas sve zajedno guraju u još gore blato. Da ne budemo zloguli proroci, ološ sa zapada će odrediti sudbinu preostalih Srba na Kosmetu, a zarad proklete vlasti i enormnih para koje se slivaju njima u džepove, srpski kompradori neće ni prstom mrdnuti da umilostive zapadne gadove i zaštite srpski narod. Kao što su Srbi ostavljeni na cedilu u bivšim „bratskim“ republikama, tako će i od kosovsko-metohijskih Srba ova vlast dići ruke.

Veoma dobro se videlo na godišnjici obeležavanja početka Prvog svetskog rata u organizaciji ambasade Ruske Federacije da nijedna vladajuća stranka i nijedan predstavnik vazalne vlasti nije bio prisutan. Verovatno su odavali poštu poginulim austro-ugarskim i nemačkim agresorima, a možda su se i izvinjavali što smo ih, braneći se, pobili.

Sve je okrenuto u Srbiji naopačke. Teatar apsurda stiže do završnog čina. Vlast je svojim kretenizmom dovela do toga da postaje sasvim normalno da svako može da uništava i urušava Srbiju kako hoće, a da pri tome ne snosi nikakve ni političke, ni zakonske, ni bilo kakve druge posledice. Granice uništavanje države Srbije i njenih građana, jednostavno ne postoje. Ne postoji linija koja se ne sme preći. Sve je dozvoljeno. Finale će biti kada se ostvari Dinkićeva namera da se  Srbija isparceliše na  „ujedinjene regione“ koji će vrlo brzo postati razjedinjeni regioni, a Srbija prestati da postoji. Tako će zapad uz pomoć plaćenika u Srbiji ostvariti svoj davno zacrtani plan da Srbija i srpski narod nestane sa karte Evrope.

Ovaj tekst je pre svega namenjen ovoj mladoj generaciji koja kao hipnotisana sledi put i ideje najvećeg Srpskog izdajnika, Zorana Djindjica, verujuci da je samo on mogao da izvede Srbiju iz bede i krize. I on i ono što je ostalo iza njega su nas uveli i u bedu i u krizu , odrađujući tako ono za šta su i plaćeni. Slepo verovanje u režim Borisa Tadića , koštaće generacije i generacije mladića i devojaka svega onoga što jedan mladi čovek treba da ima i u čemu treba da uživa. Na žalost, propaganda koja svakodnevno ispire mozak mladim ljudima polako odnosi pobedu nad razumom i istinom.

Dođite i pridružite nam se da ih sve zajedno porazimo. Okrenimo se pravim vrednostima, promenimo društvenu svest, izađimo iz apatije i izgradimo bolje, pravednije i humanije društvo. Stvorimo novu energiju, okrenimo se prijateljima srpskog naroda i prekinimo saradnju sa srpskim zlotvorima.

KPS

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10153
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10377
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17382
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9655
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo