01
pet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

pozoristeKada predstavnici zapada hvale naše lidere to apsolutno znači da smo se odrekli još nekog vitalnog interesa i da smo namakli još čvršću omču narodu oko vrata.

Kada nas MMF ili Svetska banka pohvale, sigurno je bar 100 000 ljudi osuđeno na smrt od gladi ili nemogućnosti da kupe lekove.

Kada naša vlast dobija silne nagrade ili diplome to znači da su uspešno ostvarili interese zapada.

Kada naša vlast rezerviše stotine miliona dolara ili evra koje će joj možda jednom zatrebati to znači da nam je zategla dužničku omču oko vrata. Za fiktivne dolare ili evre platićemo realne kamate uz masne provizije onima koji su omogućili zapadnim lihvarima da nas još više gurnu u dužničko ropstvo.

Kada predstavnici vlasti pozdravljaju skupove srbomrzaca kojima daju Dom vojske Srbije na upotrebu, to znači da su se izjednačili sa sa tim moralnim i fizičkim nakazama.

Sve ovo zajedno označava da je kapitalizam doneo zlo srpskom narodu koje ga gura u državni i biološki nestanak uz aplauze onih kojima je cilj nestanak srpske države i srpskog naroda.

Kada predstavnici pričaju o ljudskim pravima to samo znači da su nam spremili još gadosti koje stižu od  još kratko vreme tehnološki naprednije, ali moralno izopačene civilizacije zapada.

Kada domaći kompradori uvode zapadne zakone, to samo znači da se od  zemlje Srbije pravi karikatura. Mnogi od tih idiotskih zakona  su jednostavno neprimenjivi.

Kada nam pričaju da znaju kako se teško živi, to samo znači da ih je totalno briga što je narod gladan, bolestan, očajan što zbog toga raste broj samoubistava, što je ponovo počela bežanija iz Srbije, što se broj odeljenja I razreda prepolovio ove jeseni i ne samo da ih je briga, oni u svemu tome uživaju !.

Kada nam se bez prestanka smeju, znači da im predstavnici ove vlasti zaista izgledaju smešno i da sa njima ne mogu razgovarati ozbiljno.

Kada su im ovi predstavnici vlasti dozvolili da nam uvaljuju genetski modifikovanu hranu, prvo su sebe genetski modifikovali da bi što više ličili na svoje zapadne mentore, a mi budale to nismo odmah u startu primetili da nas ne vode ljudi, već izmenjene, genetski modifikovane spodobe.

Kada nam uništavaju istoriju, kada sve relativizuju onda izdaja nacionalnih interesa ne izgleda više nama strano, i ona dobija potpuno ravnopravan tretman u političkom ludilu.

Hoće da nas prime u EU kada počnemo da ličimo na njih, dakle, nadamo se, nikad.

Zapad ohrabruje i nastalja da pohvaljuje ludosti kojima nas svaki bogovetni dan zasipaju predstavnici vlasti. Što više ludosti to manje zemlje, to manje nas, to manje hleba, ali mnogo više zapadnih diploma,nagrada, a možda se nekom od njih osmehne i Nobelova nagrada. Znaćemo onda da smo postgli najveću mogući nivo ludosti postali smo i sami dvorske lude.

Hajde i mi da pohvalimo ludilo koje je preraslo u šizofreniju predlogom srpskog Zakona o pomorskoj plovidbi koji je vlada usvojila. Da li je tim šizofreničarima uopšte poznato da Srbija nema more? U tu kategoriju apsurdnosti spada sva idiotska priča o carinskim pečatima Nato države Kosovo. U jedinstvenoj državi ne postoje 2 carinska pečata. Svaka druga priča je čist idiotizam.

Hajde da vidimo suštinu

Ni jedna akomulacija kapitala nije nastala u znoju lica svog i zapinjanju pojedinca, na štednji dinar po dinar, zrno po zrno.Nema se vremena za to, vreme je novac, time is mony, nego na podvali, zelenaštvu, na tuđoj gluposti, primoravanju na sve i svašta ili nesreći  bilo pojedinca, grupe ili naroda. Zar zaista nemamo pravo da ispravimo sve lopovluke i obmane koje su ova gamad napravila pod prividnom formom zakonitosti. Zakoni koje su doneli u sopstvenu korist i korist svojih mentora. Jedan potpuno nehuman i neljudski sistem se promoviše kao društveno poželjan.  Odakle nam to da krupni kapital žuri da nas obogati? To su samo laži vladajućeg ološa .

Danas mi posmatramo slabljenje nacionale države koja postaje sve manje privlačna za mase, jer ne obezbeđuju glavnu ulogu države, a to je briga o svakom njenom pojedincu. Niko se od nas ne poistovećuje sa državom, jer jednostavno vidi da Srbija nije država, već nedefinisana teritorija koja služi za maksimiziranje profitnih stopa krupnog kapitala i njima odanih srpskih kompradora.

revolucija_logo

Pre ili kasnije smanjenjem uloge države, dovodi je do njenog raspada i stvaranja na njenim ruinama čitavog niza kvazidržava kriminalnog, klanovskog i klovnovskog tipa kojima rukovodi krupan zapadni kapital. Tom krupnom kapitalu ne odgovara snažna država, jer njenim postojanjem se smanjuje količina profita koji taj kapital ostvaruje na dotičnoj teritoriji.

Suprotno tome, samo nacionalna država utemeljena na novim društveno-ekonomskim odnosima može biti pokretačka sila njenog progresa i brana destruktivnoj globalizaciji koja neminovno odvodi srpski narod u nestanak. Sadašnji krah srpske ekonomije samo pokazuje opasnu tendenciju raspada države.

Upravo zbog toga, ako želite opstanak srpske države, dođite i pridružite nam se.

SUTRA JE KASNO ZA SVE.

Vaša i naša – Komunistička Partija Srbije

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10146
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10373
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17375
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9648
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo