23
ned, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

kasapin

Nova srpska kvinsliška vlast u poslednjih 10 god. pod formom „demokratizacije“ i „evropeizacije“ Srbije namakla je ropski jaram srpskom narodu,a Srbiju je dovela do praga uništenja.Može se reći da je Srbija prestala da postoji kao ozbiljna država i postala je nedefinisana teritorija koja može da se čerupa kako se kome na zapadu prohte uz potpunu prećutnu saglasnost srpskih kvislinga. Za potpuno ignorisanje i zanemarivanje srpskih nacionalnih i državnih interesa, predsednik Srbije dobija pohvalu od predstavnika zapadnih centara moći  kao „razuman“ predsednik koji vlada nad „nerazumnim“ narodom.

Srpska tragedija se ogleda u tome da je građanima Srbije nametnuta vlast koja jedinu odgovornost ima prema zapadnoj plutokratiji kojoj je cilj uništenje Srbije kao države ( da ih pomenemo SAD, Nemačka i Vatikan i njihovi sateliti), a ne prema interesima građana Srbije. Kao glavne izvršioce uništenja Srbije određeni su domaći kompradori i lešinari iz okolinih zemalja koji imaju teritorijalne aspiracije prema teritoriji Srbije, pravilno osetivši da ne postoji interes sadašnje koalicije na vlasti da brani i odbrani teritorijalni integritet države Srbije. Kako nam je Nato pakt oteo Kosmet bez mnogo muke, tako i lešinari iz okolnih zemalja osećaju da je došao pravi trenutak da zadaju fatalni udarac Srbiji, kako bi Srbija prestala da postoji kao država.

Stvaranjem „profesionalne“ vojske ( čitaj plaćeničke vojske), odbrana državne teritorije Srbije ostavljena je „profesionalcima“. Time je većina stanovnika Srbije isključena iz sistema odbrane države, što znači da odbrana zemlje prestaje da bude čast, pravo i obaveza svakog vojno sposobnog državljanina Srbije. Ovakva „vojska“ je jedino sposobna da bude topovsko meso, loše plaćeno, koje će ratovati u mnogim dalekim zemljama za interese krupnog zapadnog kapitala. Da je ovo Narodna vojska,niko ne bi mogao da je pošalje da ratuje za tuđinske interese, suprotne interesima srpskog naroda.  Ovakva vojska predstavlja karikaturu vojske,a ne respektabilnu vojnu silu. Sve starešine iz Vojske Jugoslavije koje su se uspešno suprotstavile zverima Nato pakta, posle 5.10.2000. god  ili su završili u Hagu ili su najureni iz vojske. Time je zadat potpuni udarac sistemu odbrane. Zalaganjem moralnih nakaza iz vrhova vlasti za priključenje Nato paktu pokazuje sav moralni sunovrat naših „vođa“, jer time samo pokazuju da ih srpske žrtve zverskog bombardovanja uopšte ne interesuju,ne interesuju ih ni posledice bombardovanja osiromašenim uranijumom stanovnika Srbije čije posledice u obliku zatrovanosti vode, vazduha i zemljišta radioaktivnim otpadom ispaštaju sadašnje i ispaštaće mnoge naredne generacije. Rak koji kosi stanovništvo Srbije kao posledicu bombardovanja radioaktivnim uranijumom  predstavlja samo dobar posao za zapadne i domaće lešinare i zaradu na lekovima na nesreći ovog naroda. Da li treba spominjati visoke sume skladištenja osiromašenog uranijuma u SAD i stalnu opasnost od moguće ekološke katastrofe. Ovako je za zapad bilo jeftinije ,izazvati rat i sručiti nam na glavu 30 tona radioaktivnog otpada.

Za globalni zapadni kapital  postojanje države predstavlja smetnju u maksimiranju profita, jer svako uplitanje države u tokove kapitala ograničava taj isti kapital, a bilo kakva socijalna i obrazovna funkcija države smanjuje profitnu stopu tog kapitala. Zbog toga vlast posle 2000.god. koja je pod kontrolom zapadne plutokratije ne predstavlja srpsku ili bar prosrpsku vlast, već predstavlja zaštitnike interesa globalnog, uglavnom zapadnog kapitala. Time srpske vlastodršce uopšte ne interesuje ni sudbina srpskog naroda ni ostalih građana Srbije,niti sudbina srpske države, već isključivo zanima očuvanje interesa zapadnog i sopstvenog udela u tom kapitalu. Time Srbija prestaje da bude država, a  postaje samo teritorija koju sačinjavaju međusobno pocepani i posvađani regioni, a Srbija postaje prazna ljuštura bez funkcija, teritorije,prava naređivanja i sprovođenja centralnih odluka. Rastakanje Srbije na regione generiše buduće sukobe među njima i svođenje Srbije na niz međusobno sukobljenih feuda. Iz dualiteta vlasti na jednoj teritoriji neminovno izbijaju sukobi gde će centralna vlast očito izgubiti u bici protiv regionalnih vlasti. . Nametanje teze da samo za Srbe granice nisu važne,a da jesu za sve druge okolne narode ima za cilj da se otmu i druge teritorije Republike Srbije.

Da bi se što lakše očuvao vladajući status kvo u društvu, neophodno je bilo naturiti zapadne „vrednosti“ , a sopstvene  istorijski potvrđene vrednosti ismevati i podvrgnuti ruglu, gde se  vrhuncem  pragmatizma smatra bezpogovorno služenje interesima i ideologiji okupatora i njihovih domaćih slugu.Uništavanje Srbije ide postepeno i u fazama pažljivo isplaniranim u kuhinjama zapada. Posle vojnog poraza slede ekonomsko uništenje države, pa posle ekonomskog sledi duhovno uništenje naroda i na kraju kao vrhunac beščašća biće pridruživanje i potpuna lojalnost srpskim uništiteljima. Poistovećivanje srpskog naroda sa evroatlantskim „vrednostima“ označiće duhovni slom od koga neće biti oporavka, srpski narod prestaće da postoji. Upravo po ovoj matrici srpski okupatori i njihove domaće sluge vode građane Srbije. Potpuno ćutanje srpske „intiligencije“ od akademije nauka, pa na dalje samo predstavlja potpuni krah duha srpskog naroda.

Satanizovanje srpskog naroda ( ne i predstavnika sadašnje koalicije na vlasti) koji je predstavljan u dugoj višedecenijskoj propagandi na zapadu kao narod divalj, necivilizovan, krvoločan,genocidan, prepun ološa, pa kao takav izopšten iz međunarodne zajednice „civilizovanih“ naroda novog svetskog poretka ima priznanje od strane predstavnika vladajuće koalcije da smo zaista takvi i da su srpski neprijatelji bili u pravu što su nas vekovima uništavali, tako da su sva zverstva zapada prema srpskom narodu bila opravdana i sa moralnog, političkog i pravnog aspekta. Jedino za čim zapadna ološ žali to je što srpski narod nisu da kraja uništili. Sadašnja srpska prozapadna vlast i ostala „elita“ stala je uz srpske zlotvore amnestirajući potpuno genocid nad srpskim narodom. Kompromitacijom uporišta ljudskog dostojanstva u rodoljublju kao brani političkoj tiraniji i ideološkom totalitarnom nasilju, načinjen je konačni i presudan korak ka porobljavanju svesti i gubitku svake nade u dobro među ljudima,pa čak i najbližim srodnicima.

Bilo je potrebno urušiti ideju o nacionalnoj srpskoj državi kao brani raspadu i okupaciji. Nacionalnu ideju trebalo je zloupotrebiti i iskoristiti kao sredstvo destrukcije jedne višenacionalne države, a veštački stvoriti osećaj kod  pripadnika nacionalnih manjina o navodnoj ugroženosti u Srbiji i pripremati ih za oružanu secesiju kao u slučaju Kosmeta. Bilo je potrebno srušiti nacionalne mitove i poruke koji oni nose, sublimirana iskustva na kojima počiva srpski etnos kao temelj prirodnog osećanja ponosa pripadnosti srpskom rodu, psihološku osnovu solidarnosti i ograničavanja samoživosti pojedinaca, kao osnove ličnog samopoštovanja, samopouzdanja i međusobnog uvažavanja. Pravi cilj je izmena pojedinačne i kolektivne svesti, rušenje prošlosti , relativizovanju istorijskih istina kako bi se na lažima, novim veštačkim mitovima i raznoraznim falsifikatima  gradila nova globalizovana budućnost na kojoj počiva novi svetski poredak. Izokrenuti sistem vrednosti koji promovišu srpski kompradori i njihovi zapadni gospodari pretvara srpsko rodoljublje u šovinizam, svaki patriotizam u fašizam,a svaki srpski nacionalizam je primitivizam gde će naši bezalternativni evropejci uz pomoć lažne opozicije i ocvalih baba iz nevladinih organizacija prevaspitati srpski narod i da se „međunarodna zajednica“ konačno oslobodi „mračne“ srpske istorije i kolektivnog „ludila“ uz „nesebičnu“ pomoć od strane zapada formiranih raznoraznih sudova pravde. Mnoge mrzitelje iz mnogih  plaćeničkih NVO zapad je involvirao u strukture sadašnje vlasti kako bi što lakše uništili i ovo malo što je preostalo od Republike Srbije. Naravno i neki srpski „umetnici“ i kulturni najamnici dodaju svoj doprinos prevaspitanju srpskog naroda.

Glupava priča kako će strani gospodari i njihove domaće sluge pokrenuti srpsku privredu pala je uvodu pred nepobitnim činjenicama da je od 2001 do 2010 god. broj industrijskih radnika smanjen sa 700 000 na 200 000, da je bruto društveni proizvod najniži u Evropi, da su plate takođe najniže u Evropi, da nam je natalitet – 35 000 ,da Srbiju svake godine napušta  preko 40 000 ljudi, da sela izumiru, da je narod na pragu biološkog nestanka, da ceo narod sve više siromaši dok se ološ oko i u vlasti sve više bogati, itd, itd .

Zbog toga, ako uskoro ne promenimo društveno ekonomski sistem koji nas gura u skori nestanak kao naroda i države Srbe će snaći sudbina naroda koji su već izbrisani sa lica zemlje. Bićemo poslednji mohikanci novog svetskog poretka.
Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10695
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10968
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17951
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10100
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo