17
pon, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Saopštenje Sekretarijata KPS

KOSOVO - Krv SrbaNesmanjenom žesinom se nastavlja uterivanje Srba u narko-mafijašku Nato državu Kosovo. Pucanjem po nenaoružanim Srbima okupatori nastavljaju svoj krvavi pir stvaranja nelegalne državne tvorevine na teritoriji Srbije. Duboko izašli iz svih mogućih rezolucija UN koje određuju mandat i sferu delovanja KFOR-a , EULEX-a i NATO-a ( ionako je sve to jedno) samo pokazuju silu i otvoreno, cinički, pokazuju srpskom narodu šta ih čeka. Srbi, ostavljeni na milost i nemilost međunarodnim zlikovcima i šiptarskim teroristima, i dalje istrajavaju na svojim vekovnim ognjištima, trpeći neverovatan teror. Bezperspektivnost, siromaštvo koje svakim danom postaje sve veće, nemanje posla, teorizam nad Srbima koji koji obrađuju svoju zemlju, izolovanost u getima,a gde svaki izlazak iz tih geta predstavlja vrlo često samoubilačku avanturu, nedostatak zakona i uništavanje legalnih državnih i opštinskih struktura države Srbije, nisu do kraja uništili želju Srba da opstanu i ne isele se.

Idiotizam smešten u četiri reči da „ Evropska Unija nema alternativu“ uslovljava bezpogovorno služenje srpskih kvislinga zapadnim gadovima i zajedničko delovanje na guranju Srba u naručje šiptarskih zlotvora. Svi „dogovori“ koji su do sada postignuti između Srbije i lažne šiptarske države Kosovo, postignuti su na štetu srpskog naroda. Svakim novim „dogovorom“ na Kosmetu je sve manje države Srbije, a sve više „Kosova“.

Potpuno ostavljeni od žutih i njihovih raznobojnih koalicionih partnera, Srbi na Kosmetu istrajavaju samo zahvaljujući sopstvenoj hrabrosti. Sramotni izveštaji medija pod kontrolom žutih kvislinga, pokazuju potpuno bezdušan odnos prema našem okupiranom narodu. Nazvati svu tu zapadnu gamad koja je okupirala Kosmet pravim imenom OKUPATORI, predstavlja crvenu liniju koju ova vlast nikada neće preći. I ovu vlast kao i buduću, formiraće zapad,a sastav te vlade biće saopšten u nekoj od zapadnih ambasada. Mislili smo da od ove vlasti koja prolazi ne može biti gore, ali ako zamislimo buduću vlast u kojoj će se naći i preokrenuti mrzitelji Srba pripomognuti perjanicama antisrpskih NVO organizacija, gde nije isključeno da ključne resore dobiju Čedini „ljudi“, videćemo da i od lošeg ima još gore.

Meci ispaljeni na nenaoružan srpski narod još više bole kada Srbi sa Kosmeta vide da su od žute koalicije ostavljeni na milost i nemilost srpskim zlotvorima. Nikada u istoriji nije bilo ni kod jednog naroda da toliko strastveno vlast gura celokupan narod u naručje zlikovcima koji ga su uništavali sankcijama, bombardovanjem, otvorenom medijskom satanizacijom, nametanjem svih vidova ratovanja preko svojih ekspozitura u drugim „bratskim“ republikama, ekonomskim uništavanjem i okupacijom. Za „prosrpsku“ vlast od 2000.god. ništa nije važnije od priključenja EU,što za 10 godina ili neće biti EU ( najverovatnije i mnogo brže) ili države Srbije, uopšte nije važno Važne su „evropske vrednosti“ koje nam se neprekidno nameću,ma koliko su te „vednosti“ izopačene da nemaju nikakve veze ni sa etikom ni sa zdravim razumom.

Očito su perijanice nametanja tih idiotluka dobro plaćene za ovu nečasnu rabotu,da ih ni sudbina Srba sa Kosmeta ne interesuje. Za njih je nestanak Srba sa Kosmeta idealno rešenje, jer time imaju „problem“ manje. Zbog toga svega na javnim medijima pod njihovom kontrolom izveštaji sa Kosmeta izgledaju kao da se sve ovo dešava nekome 10.000 km daleko. Potpuno odsustvo ljudskosti, brige za naš narod ili bar saosećanja, pokazuje u kakvom odvratnom političkom ambijentu obitava srpski narod.

Ne zaboravimo da je jedna od evropskih „vrednosti“ uništavanje drugih naroda, što se kroz istoriju nebrojeno puta ponavlja. Imperijalizam novog evropskog poretka dobro na svojoj koži oseća naš narod. Nismo prvi put na udaru tih gadova, ali nikada nismo bili u ovako teškom položaju koji može ubrzo dovesti do nestanka Srba kao naroda.

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10662
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10934
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17924
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10071
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo