17
pon, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

camp bondsteel kosovoOstavili smo ovoj „novoj vlasti“ sto dana, kako bismo se uverili u njene namere i politiku koju će voditi. Nažalost, ništa novo. Odvratna i izdajnička politika Demokratske stranke i njenih satelita, nastavlja se i sa ovom vlašću. Žuta koalicija nas je gurnula na ivicu ambisa u svakom smislu, a ovi novi nastavljaju gde su prethodni stali. Ništa se nije promenilo ni po pitanju pokrajine Kosovo i Metohija koju su prekrstili u nekakvo Kosovo. Nije ovde samo lingvističko poimanje nekog pojma, nego suštinsko prihvatanje okupatorske terminologije koja se u javnim glasilima promoviše kako bi se narod u Srbiji navikao na tu okupatorsku terminologiju. Nama, članovima i simpatizerima KPS, nikada neće nametnuti taj novogovor, kao što nikada nećemo priznati ni jedan dogovor, ugovor ni bilo kakva rešenja koja su na štetu srpskog naroda i države Srbije.

Optužujemo i ovu kao i prethodnu vlast koja je trasirala put ka stvaranju velike Albanije za sadašnje, kao i za buduće zlo koje će se nadviti nad srpskim narodom, ako se ova pošast ne zaustavi. Obrisi velike Albanije su vidljivi i pošto imaju podršku srpskih, uglavnom zapadnih neprijatelja, pitanje je gde će se buduće granice iscrtati. U ovakvom stanju okupacije, Srbija će postati samo jedna mala kvinsliška teritorija koja može zauvek nestati sa geografskih karata.

Beskonačna je količina laži, eufemizama, idiotskih ideja naročito bivšeg predsednika Srbije i ništa manje ovih „novih“. Gde je prethodna vlast stala, ova nova nastavlja. Do granice ludila dovodi rukovanje sadašnjeg premjera da poznatim koljačem i trgovcem ljudskim organima ( pretežno srpskim ) ratnim zločincem Hašimom Tačijem. Hašim Tači je isto tako miljenik poznate „srpske dobrotvorke“ Medlin Olbrajt.

Sem ličnih simpatija prema zlotvoru Tačiju, zapad ispoljava suštinsku „ljubav“ prema šiptarskom narodu time što im je besplatno isporučio tone osiromašenog uranijuma i što će potpuno besplatno dobiti, odnosno ukrasti od države Srbije sva rudna i energetska blaga sa KIM.

Da bi mogao na miru da pljačka na okupiranom KIM je formirao Bondstil.

Zbog toga postaju sve smešniji „dogovori“ i „pregovori“ Beograda i Prištine uz pomoć „zapadnih prijatelja“. Beograd protiv Tirane, Prištine, Brisela i Vašingtona. Ne, naprotiv. Beograd sa Tiranom, Prištinom, Vašingtonom i Briselom. Dogovor između prijatelja, a na štetu i protiv srpskog naroda.

Jedino pravo rešenje je da se problem Kosmeta vrati pod okrilje UN i da se poštuje Rezolucija 1244. Tu bi se, uz pomoć srpskom narodu ( ne i vlastima u Srbiji) naklonjenih zemalja, naročito Rusije i Kine kao najmoćnijih zemalja naklonjenih srpskom narodu, moglo doneti rešenje kojim bi se sprečilo stvaranje velike Albanije i očuvao teritorijalni integritet Srbije. U međuvremenu Skupština Srbije treba da proglasi okupaciju dela svoje teritorije AP KIM i da prekine svaku jalovu diskusiju sa teroristima i zlikovcima koji vode KIM i njihovim zapadnim nalogodavcima. Za zapad je „država Kosovo“ gotova stvar i stvarno se pitamo oko čega Srbija „pregovara“.

Insistiranje na ludačkoj mantri - ulazak u EU po svaku cenu, udaljava nas od Rusije i svih zemalja koje osećaju na svojoj kozi agresivni zapadni imperijalizam, pa ne treba biti iznenadjen ako svi oni dignu ruke od budala i prepuste nas našoj sudbini. Hrliti ka dželatu može samo ludak ili suicidni mazohista. Neka se ne zanose novi vlastodršci da mogu prevariti Ruse. Već su pročitani. Ako i stanu Rusi iza nas to će biti zbog srpskog naroda, a ne srpskih kvislinga.

Srbi koji su još ostali da žive u „demokratskom“ Kosovu, žive u getima okruženi bodljikavim žicama, jer im van njih niko ne garantuje bezbednost od poznatih šiptarskih „demokrata“. Miljenici zapada, sve demokrata do demokrate, uništili su 90% srpskih grobalja. I mrtvi Srbi im smetaju. Šiptarskim zverima su posebno smetale srpske crkve koje su nemilosrdno spalili i uništili kako bi zatrli svaki trag vekovnog postojanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. O tome ćute i odvratne ocvale babe iz srbomrzačkih nevladinih organizacija.

U tom smislu treba posmatrati dolazak poznatih srpskih „dobrotvorki“ Ešton i Klinton. Očito su došle da isporuče „tople pozdrave“ sadašnjoj srpskoj vlasti i da slučajno ne skrenu sa puta koji je trasirala Demokratska stranka. O kakvom „konstruktivnom pristupu“ trabunja premjer Dačić kada mu je jasno i glasno Hilari Klinton rekla „Kosovo je nezavisno i promena granica više nema.“ Na takvu konstataciju jedini ispravan put bio bi da je Dačić podsetio Hilari da je Rezolucija 1244 još na snazi i da je Kosovo i Metohija i dalje, mada okupirana srpska pokrajina, još u sastavu Republike Srbije. To i ništa više. Dačić nas sve više podseća na Čedu Jovanovića. Uostalom, da li ima između njih bilo kakve razlike?

Sjahao je Kurta i uzjahao Murta.

JOŠ JEDANPUT PONAVLJAMO

KPS NI POD KAKVIM USLOVIMA NEĆE PRIZNATI I SMATRAĆE NIŠTAVNIM BILO KAKAV SPORAZUM ILI DOGOVOR KOJI JE DONET OD PRETHODNE, SADAŠNJE ILI BUDUĆE VLASTI,  A KOJI JE NA ŠTETU SRPSKOG NARODA, DRŽAVE SRBIJE ILI GRAĐANA SRBIJE.

Što se tiče Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, još jedanput ponavljamo - Kosovo i Metohija su bili,jesu i biće u sastavu Republike Srbije i iskoristićemo sva sredstva da Pokrajinu vratimo pod suverenitet Republike Srbije.

Ako i vi isto mislite, dođite i pridružite nam se.

 

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10662
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10934
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17924
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10071
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo