23
ned, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Msp

Odluka takozvanog Međunarodnog suda pravde“ , a u stvari instrumenta u rukama zapadne plutokratije zamotanog u omot kvaziprava, samo pokazuje sumrak moderne civilizacije i kraj stvarnog međunarodnog prava. Nikada do sada nije ovako eksplicitno u međunarodnim odnosima ustanovljen zakon jačeg. Ako pogledamo kako je ko od „sudija“ glasao, videćemo da su sve sudije glasale ne po pravu, već po instrukcijama matičnih država. Samo budala je mogla pomisliti da će se sudije držati pravnih normi.  Zahtev da se zatraži mišljenje MSP-a je najcrnja izdaja srpskih nacionalnih interesa kada se znalo da je većina „sudija“ došla iz zemalja koje su već priznale nezavisnost Kosova i Metohije. Idiotsku odluku srpskih kompradora da pitaju MSP za mišljenje da li je deo srpske teritorije Kosmet stvarno deo Republike Srbije, MSP je surovo kaznio. Kada je „prijatelj“ Srbije potpredsednik SAD Džozef Bajden rekao da SAD priznaju, podržavaju i garantuju teritorijalni integritet marionetske države Kosovo, onda je svakome bilo jasno da je presuda MSP-a već doneta, jer su američki podrepaši činili većinu „sudija“. 

Ako znamo da se „međunarodne institucije“ nalaze na platnom spisku zapadne plutokratije koja određuje sudbinu malih država i naroda, onda traženje pravde od istih izazvalo bi  zabrinutost za mentalno zdravlje onih koji vode Srbiju da nije po sredi nešto drugo. Sadašnja kvazidemokratska vlast je nametnuta petooktobarskim pučem 2000 god. parama, uz obuku i logistiku predstavnika tih istih struktura zapada koje žele nestanak kako srpske države, tako i srpskog naroda u celini ili svođenje Srba na status koji imaju Palestinci ili Kurdi. Ti „bezalternativci“ instalirani od strane zapadnog ološa,vode Srbiju baš onako kako im je naređeno i dovode je tačno ovde gde je ona danas. Farsa, nametnuta kao rasprava u Skupštini Srbije, samo je paravan za unutrašnju upotrebu kako bi narod bio obmanut da vlast nešto konstruktivno radi na očuvanju Srbije. Logičan nastavak je sraman tekst rezolucije koju je misija Srbije pri UN podnela Generalnoj skupštini.Rezolucija liči kao da je pisana u Prištini , a ne u Beogradu. Ovakav tekst, poguban po interese Srbije, ne bi bolje napisao ni zlikovac Hašim Tači ( kompletan tekst Rezolucije pogledati pod „Integralni tekst Rezolucije savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde“ ). Ovom Rezolucijom Srbija de fakto priznaje nezavisan status Kosmeta, jer se „ pozivaju strane da pronađu uzajamno prihvatljiva rešenja za sva otvorena pitanja putem mirnog dijaloga , u interesu mira, bezbednosti i saradnje u regionu“. Ovim „srpska“ vlast prihvata da je proglašenje nezavisnosti Kosmeta u skladu sa međunarodnim pravom, ali kao nije prihvatljiv način za rešavanje teritorijalnih sporova i zbog toga „suprotstavljene“ strane treba da pronađu uzajamno prihvatljivo rešenje, kako secesija ne bi bila jednostrana. Još jedna podvala marionetskog režima srpskom narodu i prizivanje nove nesreće. Istorija ne pamti da je marionetska  vlast koja je neku zemlju dobrovoljno dovela u stanje okupacije, na kraju uspela da je oslobodi, niti da je okupirana zemlja uspela da povrati deo svoje još okupiranije teritorije.
Jedini bliži interes zapadne oligarhije i njihovih marioneta u Srbiji je nastavak ekonomskog čerupanja građana Srbije, a u političkom smislu skori nestanak države Srbije. Kako drugačije da tumačimo reči Predsednika Republike da se Srbija ne sme ni po koju cenu konfrontirati sa velikim ( čitaj zapadnim ) silama, sem sa jednom  rečju IZDAJA. Da li to znači da vladajući bezalternativci sem što dižu ruke od Kosmeta, dižu ruke i od Raške oblasti, Vojvodine ili Preševa ako američki monstrumi i njihovi podrepaši odluče da ih uzmu ? Time smo im uputili poziv da nas što pre raskomadaju kao državu. Ne zaboravimo da Vojvodina postaje država u državi i da će vrlo brzo biti odlučeno ( ako već nije ) kome će biti predata u ruke, jer zbog većinskog srpskog naroda neće biti zasebna država. Za rašku oblast, ako niste znali, već postoje „prijatelji Sandžaka“,( a neprijatelji Srbije ) u liku ambasada SAD, Nemačke, Velike Britanije, Francuske i naravno Turske, koje će „pomagati“ nerazvijeni Sandžak . Kakvu će „pomoć“ Sandžaku dostaviti, nije potrebno mnogo mašte da bismo zaključili o kakvoj se „pomoći“ tu radi. Nesumnjivo je jedino da se ovde priprema krvavi scenario za otcepljenje Raške oblasti, a ništa nije bolja situacija ni sa Preševom. Koliki su lažovi ova „bezalternativna“ vlast vidi se recimo po tome što su izglasali lažljivu i pogubnu rezoluciji o Srebrenici i pri tome najavili da će izglasati neku novu rezoluciju o osudi zločina nad Srbima. Te rezolucije o zločinima nad Srbima nema već mesecima, a čak i ako je i bude neće značiti nikome ništa, jer je zapadnim huljama bila potrebna lažljiva rezolucija da bi njom mogli da mašu sopstvenoj javnosti kako su Srbi nepopravljivo genocidan narod i kao takvi nemaju pravo na postojanje. Sezona lova na Srbe ostaje stalno otvorena, a sva zverstva koja su učinjena ili će biti učinjena, unapred su amnestirana.   
Pogubna politika ovih kompradora ima tesnu većinu u srpskom parlamentu, međutim, potpomognuta lažnom opozicijom koja je takođe pod kontrolom zapadne plutokratije, dovodi Srbiju u bezizlaznu situaciju. Izvarani i izmanipulisani birači gotovo su zapečatili sudbinu kako Srbije, tako i sudbinu srpskog naroda glasajući protiv sopstvenih interesa, padajući na lažna obećanja lažne opozicije da će se boriti protiv pogubne politike sadašnje vlasti. Izgubljena je još jedna iluzija. 
Jedina šansa ovog naroda i ove države je da stvorimo snažnu komunističku partiju koja će moći da zajedno sa patriotskim strankama i patriotskim udruženjima građana i celokupnim narodom stati na put ovoj pošasti u liku vladajuće koalicije i lažne opozicije. Srbiji prioritet mora biti saradnja kako ekonomska, tako i politička sa svim onim zemljama koje neće priznati nezavisnost Kosmeta, a pre svega sa Ruskom Federacijom. Ruska inicijativa o kolektivnoj bezbednosti u Evropi pruža sasvim dovoljnu garanciju teritorijalne celokupnosti Republike Srbije kojoj bi se trebalo pridružiti. Saradnju sa zemljama Evropske Unije koje su priznale nezavisnost Kosmeta treba svesti na minimum, a maksimalno povećati saradnju sa onim zemljama koje ne prihvataju secesiju Kosmeta. Treba otvoreno reći da su sve zemlje koje su priznale nezavisnost Kosmeta neprijatelji Srbije i tako ih tretirati. Naposletku, bilo bi pametno odustati od idiotske želje da se pridružimo bankrotiranoj EU, pošto time samo možemo ubrzati ekonomsku propast, jer EU nije unija rada, već unija kapitala.Ne dozvolimo da nas ološ na vlasti u firmiranim odelima koja su izvršila tranzicionu pljačku i sadašnja lažna opozicija, a njihovi budući koalicioni partneri, izdaju i rasparčavaju zemlju, a nas sve ostale prodaju kao jeftinu radnu snagu koja je sva srećna što ima išta da radi za ponižavajuću nadnicu.
Uostalom na našem primeru se veoma dobro vidi kako je jedna srednje razvijena socijalistička zemlja postala (putem tranzicije) zaostala kolonija zapadnog ološa. Samo promenom društveno-političkog sistema možemo sprečiti propast Republike Srbije.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10695
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10968
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17950
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10098
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo