23
ned, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

noeu

Činjenica je da je sadašnju srpsku političku scenu formirao zapadni kapital kako partija na vlasti, tako i većinu opozicionih partija. Naravno da je i većinu kadrova na najodgovornije funkcije postavila zapadna oligarhija koja je te kadrove obučavala i pripremala dugi niz godina kako bi preuzeli vlast u Srbiji, jer se Srbija nije mogla slomiti spolja, već isključivo iznutra, kroz formiranje pete kolone. Naravno za njih je bilo najvažnije u startu osvojiti vlast u oblasti bankarstva i monetarne ekonomije kako bi se što lakše slomila kičma ostalim sektorima privrede. Bez osvajanja sektora kulture, obrazovanja, medija i nauke brzi slom Srbije ne bi bio moguć, pa je zbog toga zapadna ološ postavila svoje marionete na ova izuzetno važna mesta, gde se kreira svest jednog naroda i nametnula  jedan krajnje nakaradni  sistem zapadnih „vrednosti“ koje na sva zvona promovišu srpski kompradori .  Njihovi napori daju danas vidljive i po sudbinu srpskog naroda porazne rezultate. Današnja omladina zna veoma malo o istoriji naroda kome pripada,a gotovo ništa o  istinskom značenju slobode za čije su ideale generacije i generacije Srba davale najvrednije što imaju, svoje živote. Veštački stvorenim krizama koje građane Srbije  drže pod neprestanom presijom ( fizičkom, mentalnom i materijalnom ) stvoreni su uslovi da se narod drži  u neprekidnom stanju neizvesnosti i strahu od sutrašnjice kako bi bili suviše umorni i emocionalno i fizički iscrpljeni da bi odlučivali o svojoj sudbini.

Zato je i moguće da gotovo bez ikakvog otpora naroda prolaze raznorazne lažljive Rezolucije o Srebrenici, anuliranje Dejtonskog mirovnog sporazuma na štetu Republike Srpske,etatizacija statističkih regiona, Vojvodina kao država u državi,internacionalizacija  problema u Raškoj oblasti, faktičko priznanje nezavisnosti Kosmeta, zalaganja moralnih nakaza iz vlasti i lažne opozicije da Srbija uđe u NATO pakt itd, itd. Potpuna otupelost građana Srbije služi  krajnjem cilju domaćih kompradora da zbunjenim i demoralisanim ljudima beskonačno vlada čas u postojećoj, čas u nekoj drugoj koaliciji sa sadašnjom lažnom opozicijom, a građane Srbije pretvore u robove Novog svetskog poretka. Nikad ne treba smetnuti sa uma da se u koloniji ne može dobro živeti. Laži koje se plasiraju kroz medije koji su u rukama krupnog kapitala o boljem životu građana Srbije u doglednoj budućnosti padaju u vodu kada se zna da je prosečna plata u Srbiji najniža u Evropi, da je BND tri ipo puta manji nego u Hrvatskoj, da je Srbija prezadužena zemlja, da je mortalitet za 30 000 ljudi veći od nataliteta , da Srbija nije neto uvoznik, već neto izvoznik kapitala, da je skoro sva prirodna bogatstva i proizvodne kapacitete poklonila zapadnom  krupnom kapitalu, da finansijske poluge drže strane banke jer su domaće uništene od domaćeg ološa na vlasti, da je država potpuno lišena socijalne funkcije, da se svi zakoni koje donosi u službi krupnog zapadnog kapitala, a ne u službi naroda Srbije. Time je Srbija postala nesposobna za samostalan i suveren život, a domaći kompradori samo slepi izvršioci volje zapadnih olkigarha.    

Stalnim trubljenjem kako EU nema alternativu domaći kompradori skrivaju notornu činjenicu od građana Srbije da Srbija neće biti primljena u EU jer se još nije završilo sa komadanjem teritorija Srbije. Srbija nije još do kraja teritorijalno iskasapljena i nisu još zadovoljeni apetiti onih koji bi da do kraja unište Srbiju. Već su se mnogi lešinari ostrvili na delove Republike Srbije,  jer znaju da srpska vlast  nema snage da se tome ozbiljnije suprotstavi, pogotovo što su sponzori separatizma ista ona zapadna ološ koja upravlja domaćim marionetama.   
Krajnje idiotskim potezima da Rezoluciju o Kosmetu piše sa neprijateljima srpskog naroda koji su uspostavili lažnu šiptarsku državu i priznali je, samo potvrđuje apsurdnost pisanja sopstvene Rezolucije. Ionako beskrvna i kapitulantska  Rezolucija o Kosmetu koja nije ni na šta ličila po svome sadržaju, pretrpela je promene po diktatu  glavnih članica EU, čime je poslušnička srpska vlast definitivno kapitulirala. Za unutrašnju upotrebu kapitulacija se naziva kompromisom sa EU. Time je Srbija izgubila svaki kredibilitet u svetu i možemo očekivati novi talas priznanja nezavisnosti Kosmeta, jer se ne može očekivati od drugih država da zastupaju teritorijalni integritet Srbije, kad sama Srbija od njega odustaje. Srpskim marionetama nije ni na kraj pameti palo da rezoluciju pišu sa Ruskom federacijom ili sa nekim nama naklonjenim zemljama. Time su zabili nož u leđa sopstvenoj državi i okrenuli leđa prijateljima srpskog naroda kako bi ispunili volju zapadnog ološa, a svojih prijatelja i gospodara. Ovim je Srbija ostala bez ijednog saveznika u svetu čime će izgubiti teritoriju Kosmeta i svaki kredibilitet u međunarodnoj zajednici, što i jeste bio cilj klike na vlasti.Zbog nekakve imaginarne ideje o „evropskim integracijama“ klika na vlasti je poklonila šiptarskim zlikovcima i njihovim pokroviteljima stvarnih 10 000 kvadratnih km teritorije Srbije, 100 000 Srbiji lojalnih građana, gradove, fabrike, šume i polja, rudno bogatstvo vredno stotine milijardi evra, kao i crkve i manastire koji nemaju cenu. Zar to treba da bude cena ulaska u dekadentnu,bankrotiranu, moralno posrnulu nakazu zvanu Evropska Unija. 
Ovde treba jasno i otvoreno reći da su SAD i Nemačka kao i njihovi sateliti smrtni neprijatelji Srbije i srpskog naroda. Ono što je bila ideja Austrougarske da Srbija nestane kao država, to je nastavila Nemačka. Nemačkoj možemo „zahvaliti“ na milionskim žrtvama. Ubijali su nas kao carska Nemačka, zatirali su nas sa svojim satrapima kao nacistička Nemačka, bombardovali kao „demokratska“ Nemačka. Dokle više?
Uglavnom Nemačkoj i njihovim satelitima možemo „zahvaliti“ da smo na granici biološkog nestanka. Štafetnu palicu od Nemačke preuzela je SAD, tako da su bivši neprijatelji u oba svetska rata SAD i Nemačka postali saveznici u ratu protiv Srbije i srpskog naroda  krajem prošlog veka. Istu politika nastavljaju i danas samo sad u sadejstvu sa srpskim marionetama u vlasti, lažnoj opoziciji i mnogim svojim „nevladinim“ organizacijama. Svi su oni na istom poslu uništavanja Srbije, jedni prikriveno, drugi javno. Prvi da bi što duže obmanjivali narod, a drugi da preuzmu vlast kada ovi prvi odigraju svoju ulogu.
Zbog svega gore nabrojanog zamena ovakve vlasti i uspostavljanje novih društveno ekonomskih  odnosa, odnosno uspostavljanje socijalizma postaje egzistencijalna nužnost srpskog naroda i građana Srbije ako hoćemo da ne nestanemo kao narod i kao država, da ne budemo post festum pametni.
Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10695
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10968
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17951
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10100
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo