01
pet, mar

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

solana

Svojim očima nismo mogli verovati da se predsednik jedne minorne partije koja sebe naziva Socijalistička Partija Srbije  Ivica Dačić zalaže za podelu KIM. Izjavio je ( citiramo “Pravdu” od 16.05.2011. da je " podela KIM jedino rešenje" ). Baš bi nas bilo briga da mu je to tata ostavio u amanet, pa sa svojom zemljom može da radi šta hoće. Očito da je to stav vladajuće većine, bez koje niko ne bi ni smeo da pomene predaju KIM šiptarskim zlikovcima. Ovakvom izjavom, da vladajuća većina drugačije misli, Dačić bi dobio šut u zadnjicu i bio naglavačke izbačen iz Vlade, bez obzira na dalje posledice po Vladu. Međutim, ovakva Dačićeva izjava je ono što i jeste politika vladajuće većine. Ovakva izjava bi ekspresno trebala da bude predmet nteresovanja Javnog tužioca jer se veleizdaje zemlje u svakoj normalnoj zemlji “ nagrađuje” nošenjem bukagija na jedan duži niz godina. Kao da Dačić nije pogledao šta piše u Ustavu ove zemlje.

Ovakvim stavom Dačić i njemu slični, aminuju siledžijstvo SAD i njihovih podguznih muva koje su nam otele KIM prolivajući more srpske krvi. Upravo vladajućoj koaliciji možemo da zahvalimo da ova zemlja nema nikakvog političkog uticaja ni na  koga u svetu, da nema ni ekonomsku snagu, a još manje vojnu da vrati KIM u ustavno – pravni sistem Republike Srbije. Od zemalja nama bliskih bežimo, a neprijateljima Srbije služimo i težimo. Neprijatelji srpskog naroda nisu i neprijatelji srpskog režima, štaviše, oni su i postavili vladajući režim srpskom narodu i građanima Srbije.

Ovakve izjave ne samo da demorališu srpski narod u Pokrajini KIM, već su najava da srpski kvislinzi nemaju nameru da se bore za teritorijalnu celovitost Republike Srbije. U stvari i ne mogu, pošto su od Srbije napravili koloniju zapada, što je za posledicu proizvelo kompletno uništenje privrede Srbije, a Srbija je postala nedefinisana teritorija čije rasparčavanje nije još završeno. Na redu su i Raška oblast i Pokrajina Vojvodina. Ovde nećemo da pomenemo da  su Srbi u okolnim zemljama nastalim na razvalinama bivše SFRJ prepušteni na milost i nemilost njihovih vladajućih režima, uglavnom nastalih na mržnji prema srpskom narodu u predvečerje raspada SFRJ. Da li je ovaj režim u Srbiji u stanju da se izbori za ravnopravan položaj Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i muslimansko - hrvatskoj federaciji u BIH? Ne. Niti ih to interesuje. Zarad proklete vlasti, para i privilegija, prodaće i rođenu majku, a ne Srbe sa KIM.

Čelnicima vladajućeg režima predlažemo da stanu u krug i da jedan drugog šutiraju u zadnjicu dok im dotični deo tela ne pocrveni, jer obraz nikada neće, pošto ga nikada nisu ni imali.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10152
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10377
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17379
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9653
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo