26
pon, feb

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Izmećar - Sluga; Lackey (En); Servant (Fr)Ova kovanica se sastoji od dve reči - IZMET – finalni produkt varenja (govno) i ĆAR – korist

IzdajaJednom rečju izmećar je neko ko kopa po gospodarevim fekalijama kako bi izvukao neku korist za sebe. Jedini pravi izraz za sadašnje srpske vlastodršce i lažnu opoziciju može da se sažme u ovoj reči IZMEĆARI. Neverovatno je sa kolikim zanosom i oduševljenjem je srpski režim saopštio da je uhapšen general Ratko Mladić. Čovek izuzetnog moralnog integriteta, nalazeći se na najisturenijem mestu u sudbonosnim časovima za srpski narod, organizujući bedem protiv pomahnitalog ustaštva i ništa manje opasnog muslimanskog ološa, sprečio je zatiranje srpskog naroda koji je već jednom u bliskoj istoriji osetio sve strahote Jasenovca i drugih stratišta. Ovom prilikom treba istaći da Jasenovac ne bi bio moguć bez dozvole i uzora nacističke Nemačke.

Na srpskoj političkoj sceni je upravo sada jasno vidljiva granica između patriotizma i slugeranjstva. Stranke vladajućeg režima i lažna opozicija su upravo stavom prema hapšenju Ratka Mladića jasno pokazale koliko su ogrezle u slugeranjskoj ulozi i kome zahvaljuju postojanje na političkoj sceni. Sada se takođe jasno vidi ko nije pod kontrolom zapadnog ološa.

Ovde nije samo reč o odnosu režima, lažne opozicije i nekih “nevladinih” organizacija izrazito antisrpski nastrojenih prema Ratku Mladiću. Ratko Mladić je personifikacija pravedne  borbe srpskog naroda da opstane na razvalinama bivše SFRJ. On je i personifikacija časnog čoveka. On je sve ono rodoljubivo što može da sadrži reč ČOVEK. On je sve ono što ovi srpski izmetćari nisu. Ratko Mladić je žrtvovao sebe radi spasa srpskog naroda, a srpska vlast i lažna opozicija žrtvovuju srpski narod radi sebe. Sve ovo je i te kakav razlog da se ukloni i ocrni Ratko Mladić.

 

Kolektivni duh jednog naroda je proizvod zajedničke prošlosti, istorije, zajedno podeljenih sreća i nesreća, pobeda i poraza. Kolektivan duh zato predstavlja istodobno i materijalnu i moralnu oblast, zajedničke žrtve za iste principe i iste ideale. Patriotizam je stoga jedno veliko porodično osećanje stečeno istorijskim uslovima života, osećanje koje zahvata od prvog do poslednjeg čoveka, ceo narod. Međutim, ima ljudi koji su po svojoj prirodi lišeni osećanja patriotizma. Njima je sve jedno u kojoj se i čijoj se zemlji nalaze. Bez osećanja patriotizma, čovek je propalica. Upravo takve osobe se nalaze na čelu ove uboge zemlje.

Srpski patriotizam se upravo ogledao na bojnom polju. Sve što se postiglo u očuvanju bića srpskog naroda da ne bude poklan, bačeno je voljom zapadnog ološa i njihovih domaćih kvislinga pod noge, a izokrenutim sistemom vrednosti koje nam nameće zapad preko domaćih izmećara, kukavice i dezerteri sude herojima. U istoriji Srbije nikada nije bio teži momenat, jer nikad prekinuti psihološki rat zapada protiv srpskog naroda očito je u jednom delu naroda našao plodno tlo. Ideologija srpskih neprijatelja postala je i ideologija tog manjinskog, a vladajućeg kvislinškog sloja. Ideja srpskih izmećara je da se uništi svaka pomisao u srpskom narodu da postoji patriotizam koji je na zapadu izbrisan kao „evropska vrednost“. Naprotiv „evropska vrednost“ je bezpogovorno služenje svagde i uvek interesima zapadnog ološa.

Ovakvim stavovima je otvoren proces biološkog nestanka Srba van Srbije, a paralelno i nestanka Srba u Srbiji. Stavom prema Ratku Mladiću srpski izmećari su stali na stranu pomenutih krvoloka Tuđmana, Izetbegovića, Tačija i ostalih zlotvora. Očito da je dan hapšenja Ratka Mladića dan „radosti“ srpskog režima, lažne opozicije i neprijatelja srpskog naroda i tuge pravih patriota.

Zar je trebalo pristati da deo srpskog naroda bude izbrisan sa spiska živih kako bi izmećari i njihovi gospodari bili zadovoljni?

Nemojmo se začuditi da u ime „pomiranja“ sa bivšom „braćom“ ulice po srpskim gradovima dobiju imena zlikovaca Alije Izetbegovića, Franje Tuđmana ili Hašima Tačija ili nekih njima sličnih. Zaista, ima ih mnogo. Krajnje je vreme da Izmećari odu sa naše političke scene, najbolje dobrovoljno, u koliko još uvek postoji i malo ljudskog u njima. U suprotnom doživeće sudbinu svih onih koje je naša istorija upamtila kao izdajnike svog naroda.

Zato, narode, izaberite stranu, jer izbor nikada nije bio lakši i jasniji.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10115
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10346
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17352
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 9626
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo