17
pon, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

oluja-izbjeglickakolona625pxAko je iko do sada sumnjao da su odluke Tribunala pre svega političke prirode, sada nema vise razloga za sumnju. Haški tribunal je svim mogućim presudama usmerenim protiv Srbije i Srba    nastavio sezonu lova na Srbe, a proglasio potpuni lovostaj na hrvatske zveri. Srpski narod je u lažnom sudu u Hagu proglašen da je po svojoj prirodi genocidan, da su se svi vojni i politički rukovodioci Srbije i Srba udružili u nekakav izmišljeni zločinački poduhvat i da smo postali gori od Hitlerovih nacista. Sramna presuda takozvanog Haškog tribunala zlikovcima Markaču i Gotovini samo budalama izgleda neverovatna. Osloboditi zločince, direktne izvršioce monstruozne ideje hrvatskog neoustaškog državnog vrha o proterivanju Srba sa svojih vekovnih ognjišta (videti transkript Tuđmanovog razgovora sa zločincem Antom Gotovinom na Brionima o planiranju genocida nad Srbima 1995.god), mogao je samo politički sud, a ne pravni kakvim se naziva nakaza zvana Haški tribunal. Za proterivanje više od 200 000 Srba iz SAO Krajine i ubistava više od 2 000 civila, niko nije odgovarao. Nisu samo ratni zločinci bednici Markač i Gotovina, to su pre svega neoustaše iz državnog vrha Hrvatske sa zlikovcem poglavnikom Tuđmanom na čelu. Nemojmo zaboraviti da se na teritoriji bivše SFRJ iscrtavaju granice onakve kakve je iscrtala fašistička Nemačka stvarajući svoj Novi svetski poredak. Ista Nemačka, ista politika. Nikakva razlika, ništa se nije promenilo. Ne može se reći da Nemačka politika nije konzistentna. Ona ne zaboravlja svoju braću po oružju. Zajednički su sa hrvatskim ustašama krvarili pod Staljingradom i drugim ruskim gradovima, a to Nemci pamte. Nikada ni nama Srbima neće zaboraviti da ni jedan jedini Srbin nije ratovao zajedno sa njima, a protiv naše braće Rusa. Nikada nismo i nikada nećemo biti zajedno, bez obzira šta je izjavljivala bivša, a i ova sadašnja vlast.

Zapadni kapital koji je pod svoju šapu stavio sve države zapada, odlučujuće utiče i na odluke „suda u Hagu“.Hag je jedna manipulatorska institucija koja je samo marioneta u rukama razbojnika sa zapada, a čije su odluke dalekosežne. Upravo je taj isti sud abolirao sve prošle i sadašnje zločine protiv Srba i postavio novu pozornicu na kojoj će dželati, bivša “braća” opet nekažnjeno ubijati Srbe uz blagoslov Vatikana, Brisela, Berlina i Vašingtona . Srbija nije po volji zapada, pa će svi zlotvori koji su ubijali Srbe proći nekažnjeno, a Srbi, opasni po zapadnu “istinu”, biće biti potrovani po ćelijama Haga ili će izvršiti “samoubistvo”. Zapad ne žele pravdu, želi namerno da ostavi i produbi mržnju i razdor između Srba i Hrvata, jer to je politika zapada, a ne pravda. U ovom kontekstu treba posmatrati celokupan odnos zapada prema Srbiji. Valjda je danas i poslednjem slepcu jasno kakav će tretman imati Srbija i Srbi ako nas ikada prime EUropsku uniju.

U ovom vremenskom period od poslednjih sto godina, Hrvati su iskoristili priliku da unište srpski narod time što su jedan deo Srba pobili, drugi proterali, a treći pokatoličili. Početkom 20.veka na teritoriji sadašnje Hrvartske bilo je oko 30% Srba. Danas nas nema ni 3 %. Ne zaboravimo da je SR Hrvatska bila definisana kao država hrvatskog i srpskog naroda. Kao što su Hrvati mogli da se (protivustavno) otcepe od SFRJ, tako su i Srbi imali pravo da se otcepe od Hrvatske. To pravo je silom Zapada bilo uskraćeno Srbima.

Ne verujemo da ima još neka država na svetu sa sličnim geografskim oblikom kao što ga ima Hrvatska. Ima oblik kifle. Večne hrvatske aspiracije su da od kifle postanu burek. Uz pomoć zapada i Vatikana, Hrvatska kao “predgrađe kršćanstva”, nikada neće od toga odustati, bez obzira ko bude na vlasti u njoj. Zapad pušta hrvatskim fašistima da rade šta hoće i medijski ih podržava i finansira, jer je to samo investicija koja će se stostruko vratiti. Hrvatska neoustaška država mora da pristine na sve zahteve zapada i samim tim postaje večiti dužnik i rob. To je genijalan plan zapada da se porobe dve zemlje s tim da jednu, Srbiju, što je moguće više smanje, a drugu, Hrvatsku, što više prošire na račun srpskih teritorija. Pri tome ne šalju svoju vojsku, nego samo dođu na kraju da kao lešinari pokupe sav plen. Ishod za obe države je isti. Obe su pokorene i pod potpunom kontrolom. Uvek isti scenario koji se praktikuje sa manjim ili većim izmenama po celom svetu.. Nema tu ni trunke istine i pravde u njihovim sudskim odlukama. To je sve samo deo scenarija koji se zove Kako osvojiti ceo svet.

Na sramotu čitavog pravednog sveta hrvatski generali koji su predvodili etničko čišćenje Srba iz Republike Srpske Krajine u zločinačkoj operaciji nazvanoj „Oluja“ oslobođeni su od strane Haškog tribunala svih tačaka optužnice! Ko je onda pobio na hiljade nedužnih civila, proterao više od 200.000 Srba iz svoje vekovne postojbine i ko je bombardovao izbegličke kolone Srba koji su bežali pred pogromom? Sudeći na osnovu odluke suda u Hagu, niko! Niko zbog toga neće odgovarati. Hrvatska će potpuno “čista” ući u EUropsku uniju.

Pogledajmo rezultate. Srpski narod je potpuno proteran iz Republike Srpske Krajine, etnički očišćen iz Muslimansko – hrvatske federacije,preteran sa Kosova i Metohije. Celokupno srpsko vojno i političko rukovodstvo je osuđeno u Hagu. Ne bi nas čudilo da isti ovaj Hag posthumno nagradi Pavelića, Artukovića,Francetića, Kvaternika, Filipovića-Majstorovića (Fra Sotonu koji je svom prezimenu Filipović dodao Majstorović, jer mu se majistorstvo sastojalo u bestijalnom klanju Srba po Jasenovcu) i ostale zlotvore ,“svelte” pretke ovih neoustaša Gotovine i Markača.

Kakva je karakter neke države, možemo suditi po praznicima koje slavi. Hrvatska slavi nekoliko katoličkih praznika i datume vezane isključivo za izvršene zločine i genocid protiv srpskog naroda. Srbi, uzmimo se u pamet.

Odluka zapada da se svi zločini počinjeni od neoustaške države Hrvatske prema Srbima nagrade i potpuno aboliraju u EUropskoj Hrvatskoj je izazvao opšte slavlje. Prirodno, Hrvatska je samo “branila” svoje avnojske granice i s pravom vodila „domovinski“ rat protiv Srba, koji su glavni “krivci” za sve zločine i sve sukobe koji su se vodili na teritoriji bivše Jugoslavije. To je, prosto, skandalozno i ova odluka je direktno usmerena protiv celokupnog srpskog naroda. To je razlog zašto bi država Srbija ako je uopšte država, odmah trebalo da reaguje i da prestane sa pogubnom politikom „Evropska unija nema alternativu“. Evropska unija svojim političkim odlukama i uslovljavanjem direktno gura Srbiju u propast. Kako je moguće da jedna navodno pravedna Evropa, moderna i civilizovana, žmuri pred etničkim pogromom Srba sa Kosova i Metohije i iz Hrvatske i igra dvostruku zločinačku igru na Balkanu? S jedne strane, ona dozvoljava Hrvatskoj da proteruje i ubija Srbe po sopstvenom nahođenju čim dobije mig Zapada, a s druge strane, zajedno sa Amerikom, bombarduje Srbiju koja se samo trudila da sačuva teritorijalni integritet na Kosovu i Metohiji. Evropa, ta moderna, civilizovana i vrla EU, priznaje nezavisnost samoproglašene republike „Kosovo“, dok sa druge strane Srbiji obećavaju neku fatamorganu oličenu u boljem životu u EU i još je pri tome uslovljavaju da prizna teritorijalni integritet Kosova! Pa gde je bio teritorijalni integritet Srbije kada se vodio rat protiv terorizma na vekovnoj srpskoj teritoriji? Šta još treba da se dogodi, pa da se jednom i za uvek oslobodimo od ideje pridruživanja EUropskoj uniji.Okrenimo se Rusiji i svim drugim zemljama koje nisu u videokrugu zapada.Vreme je da konačno shvatimo ko su nam pravi prijatelji i da sa njima razvijemo tesnu saradnju. Ukoliko to ne uvidimo i ne shvatimo ko su nam pravi prijatelji, zasigurno ćemo propasti kao nacija!

Sramotno je da se prethodna vlast zalagala za nekakvo pomiranje u region, a da ni jednom rečju nije tražila da se srpski narod u potpunosti vrati na teritorije koje je vekovima naseljavao , kao i da se isplate ratne odštete za uništenu imovinu i pobijene ljude. Pomirenje nije moguće bez ovih najosnovnijih uslova. Bilo kakvo pomirenje bez toga će nas odvesti u nove Jasenovce, u nova Jadovna, u novu Glinu u nove Bljeskove i Oluje. Zaboravom, poništićemo sebe kao narod.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10662
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10934
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17924
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10072
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo