17
pon, jun

Iz našeg ugla - KPS
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

hicasneskoZar zaista treba još nekome otvarati oči i objašnjavati šta je zapad. Lažni Sud u Hagu je uvek bio i ostao samo sredstvo za suđenje kompletnom srpskom narodu i proglašenje Srba za jedine zlikovce kojima je genocidnost genetski usađena , za razliku od sve ostale bivše jugoslovenske “braće” kojima je demokratičnost genetski usađena. Ovim presudama je “demokratija” pobedila srpsko “varvarstvo”. Presude su uzrokovale kod Hrvata i Šiptara kolektivno ushićenje do granice ekstaze. A ta vrsta patološke radosti i nije nešto ako se ne slavi javno i kolektivno.Slavili su oni i zločine i zločince i bez haških presuda.Oslobađajuće presude služe samo da radost zločinaca i onih koji zločine odobravaju može javno i kolektivno da se ispoljava sa zanosom i da se opet pevaju Danke Dojčland i Lili Marlen. Ove presude svima njima otvaraju mogućnost da se raduju"od sveg srca",a nama da konačno odrastemo.Hrvati, Muslimani i Šiptari mogu da slave svoje zločince kao heroje, a nama ostaje da prestanemo da slušamo i gledamo kako nam domaće budale i pokvarenjaci iz vlasti i srbomrzačke NVO tumače svet (čitaj zapad, jer za njih sem zapada na planeti Zemlji ne postoji ništa drugo). Znaju Hrvati u Hrvatskoj i Albanci na Kosovu da su naređivani i masovno činjeni zločini nad Srbima. Čemu se raduju? Raduju se što se zločini nad Srbima mogu činiti nekažnjeno. Kao i u prvom i u drugom svetskom ratu. Kao u svakom drugom koji zapad bude vodio protiv Srba i Srbije pod uslovom da išta od Srbije ostane. Protiv Srba je sve dozvoljeno. Zločin se isplati, a zločinci nagrađuju. To je Pravda kojom se diči zapad. Germansku demokratiju smo dobro osetili na svojoj koži. Brojni srpski grobovi, a još vise stratišta rasejana po svim teritorijama na kojima su Srbi vekovima živeli to dokazuju. Kao da je uopšte bilo bitno ko drži kamu u svojoj ruci, kada je nalogodavac jedan - Nemačka.

Zaboravili smo Germanima 1914.god. pa nam se ponovila 1941. Taman smo nju zaboravili, pa su nam se ponovile 1991.god i 1999.god. I te smo godine zaboravili kada predstavnici prethodne i ove vlasti predstavljaju Nemačku kao najvećeg srpskog prijatelja. Pored takvog “prijatelja” nama neprijatelji i zlotvori uopšte ne trebaju. Koliko bi nas brojčano bilo da nas nisu zatirali u svakom od ovih ratova ? Samo Germanima možemo “zahvaliti” da smo na pragu biološkog nestanka. Kvislinška vlast žutih evrounijata ni reč nije smela da zucne oko ratne odštete koja bi trebala da iznosi oko 100 milijardi evra, jer je tolika šteta naneta Srbiji od strane zlikovačkog Nato pakta. Plus žrtve. Sada kao da zaboravljamo da nam otimaju deo po deo teritorije i da nemaju nameru da se zaustave dok ne satru srpski narod i rasparčaju državu Srbiju.

Oni koji su se upišavali od sreće na sam pomen Haga i njegove pravde, sada svršavaju, jer su doživeli kolektivni nacionalni vrhunac oslobađajućim presudama zlikovcima. Kolektivno onanisanje nad mrtvom Srbijom. Ovo je sve samo priprema za ono što će se uskoro dešavati u Vojvodini. Žuta evrounijatska vlast i njihovi trabanti su veleizdajničkim uništavanjem ekonomske moći Srbije, uništili bilo kakvu mogućnost da se Srbija brani od novih nasrtaja na njen teritorijalni intrgritet. Šiptarski teroristi su iscrtali granice novog osvajanja srpskih teritorija. Svi spomenici podignuti šiptarskim teroristima i zlikovcima, označavaju novi nasrtaj na Srbiju, njeno dalje komadanje i označavaju neke nove granice. Nemoć države Srbije da sruši simbole novih granica i da adekvatno kazni počinioce, nedvosmisleno nam sugerišu dalju tragičnu sudbinu srpskog naroda.

Samo kukanje i opis situacije nas nigde neće odvesti,sem ako ne dajemo rešenje problema, a to je pre svega prekinuti veleizdajničku politiku ulaska u EUropsku uniju i okretanje svim drugim državama koje nisu priznale Nato državu Kosovo. To za nas mora da bude svet, a ne zapad.

Nema nikakve dileme zašto su vlasti Srbije isporučivale Hagu sve svoje junake. Vlasti Srbije posle 2000.god. bile su klasične izdajničke vazalske vlasti koje je formirala EUropska unija sa ciljem da odrade prljave poslove i unište sposobnost Srbije da se više brani od napada. A ovi što danas vladaju, samo su male jadne sluge koje dovršavaju prljav posao u tišini i ne zaslužuju čak ni da ih EU pomiluje po glavi. U najboljem slučaju imaju tretman dvorišnog psa koji je zadužen da laje i da ponekad kao zahvalnost dobije šut nogom u zadnjicu. Eto, na taj nivo su nas doveli žuti izdajnici i njihovi trabanti.Onima koji su sve ove godine radili protiv interesa ove države i naroda, često o našem trošku, zakonski onemogućiti dalji rad. Veleizdaja je u celom svetu kažnjiva i tu nema tolerancije. Trebalo bi konačno da shvatimo kao narod šta nam se u stvari desilo.

Najkraće, Hitler je pobedio 5.oktobra. Nema ništa novo u tome. Svaki dan živimo sa tim. Pobedom Hitlera, njegovih naslednika i domaćih izdajnika živimo još od pada berlinskog zida i trpimo prekrajanje istorije unazad do 1941 i 1914, a na delu je revizija svega što smo smatrali za konačnu istorijsku istinu,a od 90tih do danas smo svedoci restauracije fašizma u formi stvaranja novog svetskog poretka. Kolac su nam zabili petooktobarci koji su svi, i danas, na vlasti,njihovi službenici na svim vodećim mestima u društvu i državi Srbiji.

Imamo li rešenje? Da, imamo, a to je da počnemo da živimo po svojoj pameti, a ne kao maloumnici po pameti EUropske unije. Da imamo svoje interese, a ne interese EUropske unije. Da ne budemo kreteni koji će primenjivati savete srpskih neprijatelja, a koje oni u sopstvenim zemljama nikada ne bi ni u ludilu primenjivali, jer bi ih u suprotnom njihovi građani obesili o prvo drvo. Da ne slušamo domaće protuve koji uz sopstvene partijske, kače i zastavu Evropske unije. Pa valjda je to dovoljno videti i znati kome ta ološ služi i polaže račune. Ne slušajmo ološ i biće nam bolje. Račun se uvek polaže sopstvenom narodu i sopstvenoj zemlji. Ti smradovi nemaju zemlju i ne pripadaju našem narodu. Voljom demokratskog ološa Srbija je prestala da bude država i postala je zoološki vrt. Promenimo društveno političko uređenje. Promenimo sebe zbog prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Dođite i pridružite nam se, jer samo zajedno možemo da se odupremo kugi koja se zove Evropska Unija.

Ostavite komentar

Sva polja oznacena sa * su obavezna

Captcha
decembar 22, 2018
imperio 10
Prilozi saradnika Neo Marx

Demokratija Američke Administracije - Saopštenje Vlade Bolivijske Republike Venecuele

Vlada Bolivarske Republike Venecue obaveštava da je dana 12. decembra, na konferenciji za novinare međunarodnih medija, predsednik Republike Nikolas Maduro Moros objavio niz informacija koje otkrivaju postojanje novog plana za podrivanje demokratske…
jun 22, 2018
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/5FB856F7-9E22-4522-9384-E2C1F0AD502A_w1023_r1_s.jpg&w=246&h=150&zc=1
Iz našeg ugla - KPS Neo Marx

Izdaja Srbije

Da bi naši čitaoci lakše i u potpunosti razumeli “igre” oko Kosova i Metohije i veličinu izdaje “srpskih” vlasti, moramo se vratiti malo unazad. Uvođenjem “demokratije” u srpsko društvo, izvršena je prva i najveća prevara. Dobili smo politikante pod potpunom…

Promena svesti

maj 05, 2018 10662
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/48pl_6hg-650x450.jpg&w=90&h=64&zc=1
Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija.Od kako je stvorena…

„IZBORI“

mar 18, 2018 10934
izbori
Šteta je trošiti reči na beogradske ili bilo kakve „izbore“ u okupiranoj zemlji kao što…

Hajdegerova filozofija u svetlu životvornog humanizma

jan 20, 2018 17924
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/735491duci_simonovic.jpg&w=90&h=64&zc=1
Studija koja se nalazi pred čitaocem nije proizvod stvaralačke radosti, već stvaralačke…

Komunistički Pokret Srbije - Karakter i ciljevi

nov 29, 2017 10072
communist
Zar smo zaista toliko naivni da ćemo poverovati da će najpokvareniji i najnemoralniji…

Izdvajamo